Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

112 CG Transport 13-09-2019

S

Vrijdag de 13e.... het heeft geen goede naam. Maar in ieder geval déze vrijdag 13 september was er een gebeurtenis die bepaald geen ongeluk was, maar zelfs heel bijzonder:  Almond kwam aan op Rotterdam Airport. Almond is 1 van de 39 galgo’s die vorig jaar gered zijn v... (verder)

13/10 GINN Windhondendag

De windhondendagen zijn dit jaar een beetje dun gezaaid, maar gelukkig hebben we in Oss de laatste vrije beschikbare datum kunnen prikken om toch nog een leuke dag te organiseren. Zet het in de agenda: zondag 13 oktober, Geffense Plas, Gielekespad 10, OSS! Voor ons zal dit helemaal e... (verder)

Foto van de Dag - Adje en Jaime

S

Het is al even geleden.. vandaag zei mijn kalender dat ik de donatie naar GINN moest overmaken.. en dat heb ik natuurlijk gedaan. Maar het bracht me ook terug bij de vele herinneringen en de mooie momenten die ik heb mogen meemaken sinds ik Adje en Jaime in mijn leven heb. Ik ben foto's terug ... (verder)

IRGT Transport 07-09-2019

S

Afgelopen zaterdag kwam er weer een Ierse afvaardiging richting het Osse. Ondanks dat we maar twee hondjes verwachtten was GINN goed vertegenwoordigd, en zoals altijd duurde het niet lang voor de sfeer (en de Limburgse vlaai) er weer lekker in zat. Omdat we de samenwerking met een ande... (verder)

In Memoriam Tosca

S

Ik heb in 2013 (of 2012) Tosca, voorheen Ginebra geboren 01-02-07, geadopteerd. Helaas moest ik Tosca afgelopen maandag in laten slapen. Tosca was een heerlijke knuffel, ze genoot van rennen in het bos en was ook een beetje een diva. Helaas werd haar hart de laatste tijd steeds slechte... (verder)

Scooby Transport uitgesteld

S

Op 14 september stond het volgende transport van Scooby gepland, maar helaas is het uitgesteld wegens te weinig reserveringen. Het transport zal nu op een later tijdstip plaatsvinden, in afwachting van meer gereserveerde honden. Mocht je nu toch al van plan zijn om een galgo te adopter... (verder)

112 CG Transport 24-08-2019

S

Alweer even geleden, op zaterdag 24 augustus, kwamen er twee hondjes aan op Vliegveld Zestienhoven (Rotterdam The Hague Airport) vanuit Malaga. Kendra en Celeste, allebei uit 112 Carlota Galgos. Wat een heerlijke gebeurtenis is zo'n transport toch altijd, spannend, blij, ontroerend....... (verder)

In Memoriam Dhjaro

S

Hierbij bericht ik jullie van het heengaan van onze liefste Greyhound Dhjaro. 4 jaar geleden zag ik een foto van Dhjaro en was meteen geraakt door hem. Ik nam contact op met GINN en de adoptie van (toen Jaro) werd een feit! Op 22 december kwam Dhjaro bij mijn dochter en mij thuis, wát e... (verder)

Donaties mei t/m augustus 2019

Beste donateurs, De afgelopen maanden is het door vakantie wat rustig geweest vanuit ons. Maar zeker niet door jullie, de donateurs. We hebben weer mooie bedragen mogen ontvangen. In de maand mei € 699,-, in juni € 528,-, in juli € 623,- en in augustus € 674,-. ... (verder)

Met spoed een mandje voor Lagartija

S

Voor Lagartija zijn we met spoed op zoek naar een ander opvanggezin of een adoptiegezin. Deze lieverd mag dan 4,5 jaar oud zijn volgens haar paspoort en zo ziet ze er qua uiterlijk ook wel uit, maar ze is in haar hoofd een vrolijke en alerte jongedame die graag wil rennen en spelen. Ze is te e... (verder)