Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Verhoging adoptiegeld

Beste lezer, Helaas merken wij dat beetje bij beetje de kosten voor de honden vanuit Spanje en Ierland stijgen. De bijdragen die wij aan de shelters betalen gaan met € 20,- per hond omhoog, plus de transportkosten die stijgen. Ook de kosten voor de opvanghonden reeds in Neder... (verder)

Klassieke homeopathie

S

Klassieke homeopathie & honden met een verhaal Wij zijn Carin en Elke en hebben een praktijk in klassieke homeopathie voor mens en dier in Wateringen (Zuid-Holland). Wij houden van alle dieren, maar windhonden hebben een speciaal plekje. Carin is opgegroeid met win... (verder)

BaasGalgo Transport 20-02-2021

S

Vol verwachting klopte hun hart…… toen ze vrijdagmiddag in de bus stapten voor de grote reis naar Nederland: Romeo, Esperanza, Valey en Pili. Na hun lange reis stond in Nederland het ontvangstcomité voor ze klaar en nadat de bus het terrein op reed en de hekken wee... (verder)

Dia del Galgo, 1 Februari 2021

S

The scream of the Galgo’s and the podenco’s! Abused and tortured! We have no voice but yours! Please help us! Join us at the digital demonstration on February 7, 2021! Al jaren wordt er in binnen- en buitenland gestreden en geprotesteerd tegen het misbruik,... (verder)

FBM Transport 23-01-2021

S

Op zaterdag stonden we rond 11.00 uur met een klein clubje vrijwilligers klaar om de bus te verwelkomen met aan boord 8 honden afkomstig van FBM. Gelukkig was er een waterig zonnetje, en met koffie, warme chocolademelk en lekkere koeken hielden we ons warm. En ja ja, daar kwam de bus aan! Een ... (verder)

Donaties december 2020

S

Yes!! Nieuw jaar, nieuwe kansen!! Maar eerst kijken we nog even terug naar december, want wij hebben het jaar echt met een héél goed gevoel afgesloten. In december hebben we € 1.180,- aan donaties mogen ontvangen. Het Teaming-geld van december bedroeg € 90,- en ... (verder)

Opbrengst veiling Scooby

Zo! De Gekke Prijzentiendaagse Veiling voor Scooby zit erop en wat een geweldig bedrag mogen we aan hen aan het eind van dit jaar overmaken: € 627,50! Er staan nog 2 biedingen open. Hopelijk kunnen we die dit jaar ook nog afhandelen en kunnen de bieders hun gewonnen items ontvange... (verder)

Kerstspecial 2020

Wat een jaar hebben we achter de kiezen...bizar! In het begin was het hartstikke spannend of de transporten nog wel door konden gaan, maar gelukkig begon dit al snel weer te lopen. En zo beetje bij beetje druppelden de honden binnen. Voor allemaal stond er een lekkere mand klaar: bij een adopt... (verder)

BaasGalgo Transport 19-12-2020

S

Vroeg in de morgen was hij er dan weer, de rode BaasGalgo bus, waarmee Ana, Elena en Rober maar liefst 13 honden naar hun nieuwe thuis brachten. Voor GINN kwamen er 9 honden aan op een bijzondere locatie! Om alles zo veilig mogelijk en volgens de Corona-regels te laten verlopen, hebben... (verder)

Veiling voor Scooby

Ook dit jaar weer een Facebookveiling voor een van de asielen die wij ondersteunen. In 2017 was FBM aan de beurt, in 2018 PAWS Ierland, in 2019 BaasGalgo, dus 2020 is voor Scooby, het asiel waar het voor GINN allemaal mee begon in 1999. En nog steeds een van de grootste asielen in Spanje, met ... (verder)