Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Foto van de dag - Nuka

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

PAWS transport 18-01-2018

S

Het eerste greyhoundtransport van 2018. Dit keer een mini-transportje. We kregen te horen dat een greyhoundmeisje haar vriendje zo miste, nadat hij overleden was. Alles op alles gezet om een maatje voor haar te vinden en hem zo snel mogelijk over te laten komen vanuit Ierland. Er werd gezocht ... (verder)

GINN bedankt!

S

Carmen heeft dekentjes laten maken en van de verkoop heeft zij € 100 gedoneerd aan GINN voor de Spaanse hondjes. Carmen heeft zelf ook hondjes uit Spanje geadopteerd: Amor (overleden), Marni en Rosi. Carmen, heel erg bedankt voor dit lieve initiatief.    ... (verder)

Scoobytransport 13-01-2018

S

Het eerste transport van 2018 is gearriveerd! 13 Januari 2018 is de Scoobybus aangekomen. De bus zat goed vol met honden, maar ook met heel veel katten. Er kwamen dit keer 9 honden voor GINN mee. De overige honden en katten waren voor andere stichtingen. Tegen 08.30 uur ben ik samen me... (verder)

In het zonnetje - Juanillo

S

“Klein maar fijn” is wel een beetje op mij van toepassing.... Ik ben Juanillo, een knap Podenco Andaluz reutje van 2 jaar en ik sta te popelen om naar mijn Gouden Mandje te verhuizen. Ik kan je vertellen: ik ben een makkelijk mannetje. Ik vind het natuurlijk leuk om... (verder)

In Memoriam - Bisou/Mickey

S

Op 29 december 2017 hebben we met veel verdriet Mickey moeten laten inslapen. Hij was dement, bijna helemaal blind en had hartfalen. Het ging niet meer, de dierenarts zei ook: “Wat is de zin van leven nog voor hem?”  7 Jaar geleden, Mickey was toen 7 jaar, hebben we hem in Bal... (verder)

Tips voor de Jaarwisseling

Algemene tips voor de aankomende jaarwisseling Laat uw dier niet alleen met oud en nieuw.Laat uw hond overdag extra lang uit (op een rustige locatie waar nog geen vuurwerk wordt afgestoken), zodat de hond lekker moe is.Geef uw hond veel afleiding. Begin hie... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Duran

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

Natalie’s Christmas Day

Dit is het waargebeurde verhaal van Galga Natalie. Zij leidde een zwervend bestaan. Op 1e Kerstdag 2016 is ze gevonden door Inma, een Spaanse vrouw, vlakbij haar huis. Inma trok zich haar lot aan en heeft voer, water, een doos en dekens buiten neergelegd en zo heeft Inma een tijd voor haar gez... (verder)

Kerstspecial 2017

Het is weer die tijd van het jaar, waarin we de balans kunnen opmaken en we kunnen presenteren welke honden dit jaar een nieuw leven hebben gevonden. Wij hebben dit jaar meer de nadruk gelegd op en aandacht gevraagd voor de Vergeten honden. Galgo’s die, om wat voor reden dan ook,... (verder)