Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Videohoek - Keira en Sofia

Hier plaatsen we uw video films. We zoeken video's met windhonden in de hoofdrol. Stuur uw YouTube-link op naar info@greyhoundsinnood.nl. Vandaag: Keira en Sofia Hierbij een filmpje van Keira en Sofia die ... (verder)

Alma

S

Scooby vraagt aandacht voor Podenca ALMA, 5,5 jaar oud, Leishmaniose positief. Ze wacht al sinds januari 2016 (meer dan 1,5 jaar) op haar forever home. De adoptiekosten voor Alma worden voor 100% gesponsord door Gitte Klynstra. Heb je interesse om Alma te adopteren, bel dan je GINN-con... (verder)

Videohoek - Dugo

S

Hier plaatsen we uw video films. We zoeken video's met windhonden in de hoofdrol. Stuur uw YouTube-link op naar info@greyhoundsinnood.nl. Vandaag: Dugo Dit is Dugo, de Kattengalgo. In het filmpje Dugo en D... (verder)

Verslag Herfstlunch

S

Toen ik vanmorgen de bekende hal in Ospel betrad, kwam ik al bijna in een gespreid bedje terecht: de vrijwilligers van Galgo Project hadden de hal al bijna klaar voor de gezamenlijke lunch vandaag. De laatste hand werd gelegd aan het buffet. Tomaten snijden, alles op schalen, soep in de grote ... (verder)

Vergeten honden

S

Voor alle windhondenliefhebbers, die galgo’s en greyhounds adopteren… Wij zijn heel erg blij dat jullie galgo’s en greys een beter leven geven en hen helpen hun verleden te overwinnen. Zij verdienen een beter leven, dus we zijn jullie daar dankbaar voor. Wij ... (verder)

08/10 Herfstlunch

Update 06-10-2017 Beste mensen,zondag zal de gezamenlijke lunch te Ospel zijn (Schans 4) en het ziet er naar uit dat het een grote, gezellige groep gaat worden. Hartstikke leuk!Wil iedereen die zich heeft aangemeld, maar nog niet heeft betaald, dit s.v.p. zo snel mogelijk d... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Danzy

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

Verslag GINN/GFNL-dag 24/09

S

Afgelopen zondag 24 september heeft GINN samen met Greyhoundfriends NL een windhondendag gehouden bij de Geffense Plassen in Oss. Er was "vraag naar" hadden we gehoord en we zijn het dus gaan regelen. We zitten min of meer nog steeds in een roes van deze ontzettend leuke, gezellige en ... (verder)

In Memoriam - Bernita

S

Op 22 april van dit jaar kwam Bernita uit Scooby om in een opvanggezin te wachten op haar Gouden Mandje. Zoals te lezen was op onze site hebben we vanuit GINN besloten om Bernita niet meer te plaatsen toen bleek dat ze een stuk ouder was en gezien haar slechte lichamelijke gezondheid. ... (verder)

Update Bernita

S

Bernita zit nu al weer een tijdje bij haar opvanggezin en we kunnen met recht zeggen dat ze geniet van haar leven. Ze is vrolijk, blij, knuffelig, beetje diva-neigingen als er geen plek is op de bank voor haar en ze ziet er ook zoveel beter uit dan toen ze net in Nederland was. De dier... (verder)