Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

In Memoriam - Nemo

S

Ik wilde laten weten dat Nemo is overleden. Hij is bijna 12 jaar geworden. Hij was op (oud), het was zijn tijd en hij is gestorven aan ouderdom. Wij hebben samen een geweldige tijd gehad, ik had mij geen betere vriend kunnen wensen. We waren zo gek op elkaar. Wij waren vrienden (soulma... (verder)

13/10 GINN Windhondendag

De windhondendagen zijn dit jaar een beetje dun gezaaid, maar gelukkig hebben we in Oss de laatste vrije beschikbare datum kunnen prikken om toch nog een leuke dag te organiseren. Zet het in de agenda: zondag 13 oktober, Geffense Plas, Gielekespad 10, OSS! Voor ons zal dit helemaal e... (verder)

SPOEDOPVANG gezocht voor SUNNY

S

Hallo daar, Ik ben Sunny en, al zeg ik het zelf, een super leuk en knap galgo mannetje van 6 maanden en ik kom helemaal uit Spanje. Daar ben ik gecastreerd, gechipt en heb mijn inentingen gekregen. Waarom begin ik nu hier ineens iets over mezelf te vertellen??? Ik zoek met spoed een ni... (verder)

PAWS en IRGT Transport 04-07-2019

S

Op 4 juli jongstleden mochten we in Oss weer een transport uit Ierland verwelkomen. Aan boord waren heel wat greyhounds; drie voor ons en de rest voor andere stichtingen in Europa. De adoptanten, consulenten, geïnteresseerden, kraambemanning en ondergetekende waren mooi op tijd aanw... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Philly

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

In Memoriam - Tori

S

Tori werd in april 2007 geboren in Spanje. Wij hebben hem 15-12 2007 opgehaald in Nederweert. In het begin dachten wij: “Waar zijn we aan begonnen”. Hij was niet gewend om in huis te zijn, dus werd er veel gesloopt en hij kon niet alleen zijn. Met heel veel geduld en liefde hebben ... (verder)

Greyzette juni 2019

Hierbij de Greyzette van juni 2019.    (verder)

Foto van de Dag - Leo

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

Een week naar Scooby

S

Samen met Dineke in mei weer een week naar Scooby geweest om ons heerlijk tussen de vele honden te begeven. We hadden bewust gekozen voor 2 dagen extra voor het reizen, zodat we echt 7 dagen aan de slag konden bij Scooby. Aan de slag bij Scooby als vrijwilliger betekent vooral poep sch... (verder)

FBM Transport 15-06-2019

S

Vele slapeloze nachten gingen aan deze dag vooraf… Natuurlijk voor de adoptanten, maar ook voor de consulenten, de gastvrouw/heer Marian & Michiel, de chauffeurs Maria en Fran die zo`n 27 uur hadden gereden, en ook ik zat zeker de laatste 24 uur aan mijn telefoon geplakt om dit tran... (verder)