Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Mijn Gouden Mandje - Ginger (Peseta)

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

Donaties maart en april 2020

Beste donateurs, Het Coronavirus slaat hard toe in de wereld. Wij leven mee met de honden en vrijwilligers in de shelters. Door de sluiting van alle grenzen, zullen er voorlopig geen honden vanuit Spanje en Ierland onze kant op komen. Er komen alleen maar honden bij, dus het wordt nijp... (verder)

Maatregelen ivm Coronavirus

Het Coronavirus slaat hard toe in de wereld. Ook wij hebben onze verantwoordelijkheid te nemen om er voor te zorgen dat zo min mogelijk mensen besmet raken. Daarom willen wij ons houden aan de RIVM regels, wat betekent dat er tot nader order geen huisbezoeken zullen plaatsvinden. Mocht de RIVM... (verder)

Foto van de dag - Latte

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

GFNL-GINN Windhondendag Uitgesteld!

In verband met het Coronavirus hebben wij besloten om onze Windhondendag uit te stellen. Het is duidelijk dat deze situatie een langdurig karakter heeft en het is verstandig om af te wachten tot het virus meer is ingedamd. Zodra de situatie beter wordt zullen we een nieuwe datum plannen. ... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Laura en Jacob

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

Afscheid van Marlies

S

Vrijdag 6 maart jl. werden wij opgeschrikt door het bericht dat geheel onverwachts Marlies Westplate is overleden, op de leeftijd van 37 jaar. Marlies was al jaren een trouw opvanggezin voor ons. Door de tijd heen, hebben wij haar leren kennen als een uitermate zachtaardig en lief pers... (verder)

IRGT/PAWS Transport 07-03-2020

S

Zaterdag 7 maart jl. was er een mini transport in Oss. 2 Greyhounds hebben weer de grote reis gemaakt naar een warm mandje: Bogcross Skinny en Jacob. Bogcross Skinny, die nu Bogey gaat heten, werd opgehaald door consulente Renée. Bogey slaapt 2 nachtjes bij Renée en wordt maandag... (verder)

Donaties januari en februari 2020

Beste donateurs, Een nieuw jaar, een jaar waarin we hopen weer heel veel honden te kunnen helpen en de shelters te kunnen ondersteunen in hun financiële lasten. Het jachtseizoen is weer gestopt, dus de shelters zitten tot aan het dak toe vol. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder j... (verder)

Baas Galgo Transport 29-02-2020

S

Zaterdagochtend 29 februari... vroeg uit bed voor verschillende mensen, want de rode bus van BaasGalgo zou om 10.00 uur aankomen in Oss. Sommige mensen moesten van ver komen en wilden natuurlijk de aankomst zelf niet missen, dus een enkeling zat tussen 06.00 en 06.30 uur al in de auto hoorde i... (verder)