Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

In Memoriam - Sabri

S

Voor Sabri Mooie lieve grote jongen van mij, jij bent weggegaan… Ondanks je Leishmaniose en een kapotte enkel, ben je altijd sterk en fit gebleven. Vorig jaar, op 11-jarige leeftijd kreeg je artrose door het jarenlang verkeerd lopen met je enkel en later... (verder)

Projekt Free Couch 2015

Projekt Free Couch 2015 is opgericht door mensen uit Duitsland en Oostenrijk ter ondersteuning van Fundación Benjamin Mehnert (FBM). Het doel is om de 14 Galgo’s die in 2015 zijn binnengekomen in het asiel, maar nog steeds niet zijn geadopteerd, aan een Gouden Mandje te helpen. He... (verder)

Mientje terecht!!

Update 21-07-2017: Mientje is terecht, veilig en wel. Ze slaapt vannacht lekker in haar eigen mandje. * * * Update: 21-7-2017 Vanochtend om 07:15 uur gezien bij de stort, ze rende richting Abdissenbosch. Kijkt u naar haar uit! * * * Galga Hermine is vermist in d... (verder)

Foto van de dag - Zomerdromen

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

Bumbury en Indio

Bumbury en Indio of eigenlijk Indio en Bumbury.... Deze 2 mooie galgoreuen verblijven in Royal Dog Resort en beiden wachten al lang op een eigen thuis. Bumbury al ruim een jaar en Indio inmiddels ook al 8 maanden.  Indio is een bange hond, die in een vertrouwde omgeving la... (verder)

3 Langzitters in de spotlights

S

Bijna in alle asiels zitten er honden die al heel lang op een thuis wachten. Nooit leuk om te lezen, maar we kunnen niet meer doen dan de honden delen via onze website en Facebookpagina. De rest is aan een mogelijke geïnteresseerde adoptant... Nu heeft mevrouw Gitte Klynstra iets ... (verder)

02/09 Lange Neuzen Festival

Update 09-07-2017: Wegens verdrietige privé-omstandigheden van de organisatoren is het festival van 2 september gecancelled!  * * *  Op zaterdag 2 september 2017 wordt voor de derde keer het Lange Neuzen Festival gehouden. Aanvang 11.00 uur en het duurt tot 17.... (verder)

BaasGalgo op de Spaanse TV

S

Op woensdag 5 juli hebben de vrijwilligers Eva, Raquel, Elena en Ana van BaasGalgo een bezoek gebracht aan TV5. Dit ter promotie van de galgo. In dit filmpje wordt uitgelegd dat 50.000 galgo's elk jaar gedood worden. De galgo's zijn fijne gezelschapshonden en slapen graag op de bank. 3... (verder)

Foto van de dag - Bumbury en Indio

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

BaasGalgo Transport 01-07-2017

S

Om acht uur wandelde ik de ontvangsthal te Ospel binnen, waar Tania de koffie al liet pruttelen, Thalassa de verkooptafel al uit had gestald en stonden de water- en voerbakken al klaar in de hal. Ondertussen druppelden ook de adoptanten binnen, aangezien de bus van BaasGalgo rond half 9 werd v... (verder)