Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

BaasGalgo Transport 26-09-2020

S

Wat hadden we er naar uitgekeken, naar de 8 galgo’s die het asiel gingen verruilen voor een warme mand naast de kachel of zelfs de sofa.  Vrijdagmiddag stonden de vrijwilligers van BaasGalgo met de geluksvogels te wachten op de transportbus die kwam, en naar al snel bleek... nog maa... (verder)

Hondenjassen in de webshop!!

S

Normaal gesproken zijn onze hondenjassen te koop bij aankomst van een transport of bij een windhondendag. Nu de windhondendagen er voorlopig nog niet inzitten, zijn de jassen vanaf nu te bestellen via onze webshop! Neem een kijkje op onze http://www.greyhoundsinnood.nl/pa... (verder)

Foto van de Dag - Dylan en Dexter

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

In Memoriam - Djin

S

Op  zaterdag 29 augustus hebben wij onze 13 jaar oude zwarte galgo Djin laten inslapen. Hij werd enkele dagen eerder op straat aangevallen door een labrador. De labrador werd uitgelaten door een meisje van 14 en zij kon haar hond niet in bedwang houden. Onze Djin werd vol op de achterzijd... (verder)

OPROEP voor Malik

S

Voor Malik zijn we op zoek naar een opvanggezin! Deze Podenco Ibicenco reu van 3,5 jaar kan door persoonlijke omstandigheden niet meer blijven waar hij nu is. Malik is een niet bange jongeman, die nu als enige hond in huis leeft. Hij is goed met alle honden die hij tegenkomt en leeft n... (verder)

Scooby Transport 12-09-2020

S

Het was gisteren weer een fantastische dag waarop 5 Spaanse schoonheden naar Nederland zijn gekomen. De Scoobybus met onze grote vriend Fermín en collega kwamen rond 10:30 uur aan in Ospel. Het was een heerlijke zonnige dag en om mekaar binnen genoeg ruimte te geven heeft GINN eventjes ... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Carly

S

Wilt u graag delen hoe uw geadopteerde lieve langneus is gesetteld in zijn/haar nieuwe thuis? Schrijf dan een verhaaltje en stuur dit onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl.  Foto's zeer welkom en graag als jpg-bijlagen in de mail meesturen. We plaatsen d... (verder)

Transport FBM 05-09-2020

S

Gisteren was er weer een aankomstfeestje, want zo kunnen we het toch echt wel noemen als er weer honden hier aankomen om naar hun eigen thuis te gaan of naar een opvanggezin. Gisteren stapten Lentisco, Pirata, Pompeya, Fresia, kleine Lolita en Anubis uit de bus. Na de eerste stress van... (verder)

Donaties juli en augustus 2020

S

We geven u graag een overzicht van de ontvangen donaties van juli en augustus. In juli ontvingen wij € 234,- en in augustus € 280,- aan donaties. Wij zijn er weer erg blij mee en hebben de bedragen mede kunnen gebruiken voor het vergoeden van sommige medische facturen van de opvangho... (verder)

IRGT/PAWS Transport 29-08-2020

S

Vanmiddag mochten we weer een transportje uit Ierland verwelkomen! Klein maar fijn, met twee mooie meisjes aan boord, waar met smart op gewacht werd door hun lieve adoptanten. Onder een bescheiden zonnetje was het goed toeven in de Osse tuin, met een kop koffie in de ene hand en een st... (verder)