Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

GINN bedankt - Whippets and Tees

Wij hebben een donatie ontvangen van € 20,- van Whippets and Tees uit de verkoop van hun shirts en kleding. Superleuk en heel lief dat jullie aan ons denken. Whippets and Tees heeft een eigen pagina op onze site. Zij verkopen kleding met windhondenprints en van de opbrengst donere... (verder)

Projekt Free Couch 2015: ALEXANDER

Alleen ALEXANDER nog. Wie helpt hem?? Projekt Free Couch 2015 is opgericht door mensen uit Duitsland en Oostenrijk ter ondersteuning van Fundación Benjamin Mehnert (FBM). Het doel is om de 14 Galgo’s die in 2015 zijn binnengekomen in het asiel, maar nog st... (verder)

Foto van de dag - Guss

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

Loterijen voor BaasGalgo en Scooby

S

Zowel BaasGalgo als Scooby hebben financiële steun nodig en voor beiden zijn er loterijen opgericht om geld bij elkaar te brengen. Voor beide loterijen geldt dat 1 lot maar € 5,- kost en dat je zelf je lotnummers kunt kiezen uit de overgebleven nummers. Beide loterijen zijn georganis... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Duba

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermeldi... (verder)

PAWS Transport 11-08-2017

S

Om 05.30 uur ging vanmorgen de wekker. Nog een kwartiertje wakker worden en dan .... Transportdag!! Douchen, aankleden, mijn eigen 2 kanjers uitlaten, eten en rijden. Om 08.30 uur zou de bus in Ospel aankomen. Vlak voor aankomst kwam ik ze al tegen, de prachtige roodwitte bus met Domin... (verder)

Feestje!

We hebben weer een feestje binnen GINN... onze Bumbury heeft zijn Gouden Mandje gevonden! Hij gaat bij onze Roxanne en haar Guus wonen. Hij gaat ook nog eens een hele knappe galga Marie aan zijn zijde krijgen. Berry heeft 1,5 jaar moeten wachten op zijn forever home, maar kan eind augu... (verder)

GINN bedankt!

Wij mochten van twee mensen een bijdrage  ontvangen voor Bernita, die in ons virtuele adoptieprogramma zit: € 25,- van Lilian Herglotz € 35,- van Violeta Wat lief dat jullie Bernita ondersteunen, heel hartelijk dank.    http... (verder)

Foto van de dag - Onyx

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

24/9 Windhondendag GFNL en GINN

Is het u ook opgevallen dat er in het najaar zo weinig windhondendagen zijn? Laat Anneke Schalkwijk van Greyhounds Friends NL er nou achter zijn gekomen dat er nog een plekje vrij was bij de Geffense Plas te Oss en wel op 24 september a.s.? Samen met GINN zal hier een gezellige dag van worden ... (verder)