Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Scooby Transport 19-06-2021

S

Na maandenlang afwachten wanneer het weer kon plaatsvinden, was het zaterdag 19 juni gelukkig zover: de Scooby-bus kwam 10 honden voor ons brengen, 5 galgo’s en 5 podenco’s! Er was nog wel wat oponthoud onderweg: de bus was in Spanje door de grenspolitie aangehouden voor controle, ... (verder)

Teaming for PAWS

Beste allemaal, er is een nieuwe Teaming pagina opgestart voor PAWS Animal Rescue Ierland, omdat er veel problemen waren met de vorige. Mocht je een bijdrage kunnen/willen leveren, wordt dan Teamer voor PAWS. Dit kost maar € 1,- in de maand. PAWS heeft het momenteel erg zwaar: hun... (verder)

Windhondendag 18-09-2021

De vooruitzichten zijn nog steeds gunstig, dus als het allemaal mee zit, dan gaat de windhondendag door op 18 september aan de Geffense Plas, Gielekespad 10 te Oss. Aanvang 11.00 uur tot 16.00 uur. Er heeft zich al een aantal standhouders aangemeld. Naast de kramen van Greyhounds Frien... (verder)

Donaties mei 2021

S

Beste donateurs, In mei zijn er weer een paar honden met hun pootjes in een Nederlands mandje beland. Op 08-05-2021 kwam er een transport van FBM aan met voor ons 3 honden en op 24-05-2021 kwam eindelijk het lang verwachte transport van PAWS aan, met ook voor ons 3 gelukshondjes. ... (verder)

Nieuwe website!

Lieve allemaal, Onze huidige website bestaat al 11 jaar en is in die tijd behoorlijk uit zijn jasje gegroeid. Hoog tijd voor een nieuwe site. Sinds een aantal maanden zijn we bezig met een webdesignbedrijf dat deze nieuwe website voor ons gaat maken. We hebben het ontwerpproces doorlop... (verder)

PAWS Transport 24-05-2021

S

Wat je van ver haalt is lekker, geduld is een schone zaak en we zaten behoorlijk aan een vinkentouw, dus je kunt je voorstellen hoe groot de blijdschap was toen we afgelopen maandag ons kleine transport uit Ierland mochten verwelkomen! Na heel wat pech - waaronder chauffeurs met corona... (verder)

Eén tegelijk alsjeblieft!

Lieve potentiële baasjes, Geweldig, dat jullie interesse hebben in één van onze prachtige windhonden! Ze zijn ook zo mooi en lief... en wat zijn het er veel! Niet alleen bij onze stichting, maar op nog veel meer plekken kun je verliefd worden op een van onze dierbare... (verder)

FBM Transport 08-05-2021

S

Zou het droog blijven of zou het regenen? Eén ding was zeker: de FBM-bus was onderweg met drie honden voor GINN! De vermoeide chauffeurs kwamen eerder dan verwacht aan in Maastricht. Gelukkig hadden onze vrijwilligers alles al klaar gezet. De GINN kraam opgetuigd, de halsbanden ... (verder)

Donaties april 2021

S

Beste donateurs, In april zijn er geen honden naar Nederland gekomen, maar in mei staan er weer twee kleine transporten gepland. In april hebben we wel weer de nodige dierenartskosten gehad. In dit jaar zijn we tot nu toe € 2.559,47 aan dierenartskosten kwijt. We hadden begi... (verder)

BaasGalgo Transport 01-05-2021

S

Eind van de zaterdagmiddag kwamen we aan in een zonovergoten Tricht om 5 honden van BaasGalgo in onze armen te sluiten: Duque, Lolo, Lili, Silke en Dosel. Tijdens het wachten was er goed vermaak door de honden van Anneke; er werd volop gespeeld en gerend. Een genot om naar te kijken en... (verder)