01/11 Facebookveiling voor FBM

16 november 2017 10:14

Update 16-11-2017: Enkele dagen geleden hebben we een nieuwe tussenstand bekend gemaakt: € 522,50!!! Dit gaat toch echt de goede kant op, maar we kunnen er nog meer uithalen! Er zijn nog artikelen waarop niet is geboden en er zijn ALWEER nieuwe leuke artikelen toegevoegd. Neem een kijkje en help Fundación Benjamin Mehnert! Als je even naar beneden scrollt, dan vind je de rechtstreekse link naar de veilingpagina.

* * *

Update 08-11-2017: Tussenstand veiling FBM
We hebben vandaag de eerste week van de FBM-veiling erop zitten en hebben nog maar liefst drie weken te gaan! Ondertussen komen er dagelijks nieuwe artikelen bij, het ene nog mooier dan het andere. Daarom nodigen wij jullie nogmaals uit om dagelijks even te kijken, want het aanbod is echt leuk en er zitten mooie dingen bij voor Sinterklaas en onder de kerstboom! Het staat iedereen vrij om nog steeds artikelen toe te voegen (1 foto per item). Doe alsjeblieft mee! We kunnen niet genoeg benadrukken hoeveel medische kosten FBM te betalen heeft.

En dan nu eindelijk de tussenstand:.. maar liefst € 455 !!! Fantastisch!

* * *

Update 05-11-2017: Even een tussenstand van onze Facebookveiling ten behoeve van Fundación Benjamin Mehnert: € 259,-!
En het is nog maar 5 november. Dat belooft wat! Er staan veel leuke items, waarop nog niet is geboden, dus neem even een kijkje en doe mee!

Je kunt zelf items plaatsen en uiteraard ook bieden op de aangeboden artikelen.

https://www.facebook.com/events/1474677432607916/

* * *

Update 01-11-2017! De veiling is gestart! Doe mee en help Fundación Benjamin Mehnert. Lees goed de regels door. Doneer items en/of biedt op artikelen, en vooral veel plezier!!

Klik op deze link en meld je aan. 

* * *

Op woensdag 1 november starten wij weer een veiling op, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan Fundación Benjamín Mehnert. De veiling loopt gedurende 1 maand en wordt via een apart evenement op Facebook gestart. Vanaf 1 november kun je veilingitems inbrengen en bieden. Hou onze website in de gaten, we delen hier wanneer de veiling is gestart plus het webadres van de Facebookpagina.  

commercial photography locations

 

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.