08/10 Herfstlunch

06 oktober 2017 16:03

Update 06-10-2017

Beste mensen,
zondag zal de gezamenlijke lunch te Ospel zijn (Schans 4) en het ziet er naar uit dat het een grote, gezellige groep gaat worden. Hartstikke leuk!
Wil iedereen die zich heeft aangemeld, maar nog niet heeft betaald, dit s.v.p. zo snel mogelijk doen? Het bedrag à €12,50 per persoon kan worden overgemaakt op NL 58 ABNA 053 42 40 402 t.n.v. Greyhounds in Nood Nederland ovv 'naam + lunch'. 
Alvast hartelijk dank voor de medewerking. Wij hebben er zin in en graag tot zondag!!

* * *

Wie heeft er zin in een gezellige herfstlunch met allemaal lekkere dingen zoals soep, taart, broodjes en een warme hap én met allemaal honden in de bekende hal te Ospel? Nou, dat kan!

Op zondag 8 oktober a.s. wordt tussen 13.00 en 16.00 uur de hal door Galgo Project en Greyhounds in Nood Nederland omgetoverd tot een gezellige plek waar u met uw hond(en) aan kunt schuiven voor een bedrag van € 12,50 per persoon. En de honden kunnen veilig in- en uitlopen naar een buitenruimte.

Voor diegene die ook nog even wil shoppen, zijn de kramen open.
Heeft u interesse? Meld u zich dan vóór 5 oktober aan via emailadres fbweezenbeek@hetnet.nl of info@greyhoundsinnood.nl. Er is een beperkt aantal plekken. Graag tot 8 oktober!!    

 

commercial photography locations

 

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 2 jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

We hebben besloten niet te komen.

Langer 2 jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Ik kom heel graag, als hulp nodig is hoor is het graag

Langer 2 jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

Dat is leuk!
We gaan even kijken ofdat we kunnen komen die dag.

pootje Violeta