112 Carlota Galgos Transport 23-03-2019

24 maart 2019 09:47

Op 22 maart kwamen er weer twee galgo's voor GINN aan op Rotterdam Airport. Deze twee hebben bij Charlotte del Rio in haar shelter 112 Carlota Galgos gezeten, waar ze vol liefde zijn opgevangen en alle zorg hebben gekregen om ze voor te bereiden op dit grote moment in hun leven: hun eigen Gouden Mandje!

Haze en Cisne waren de gelukkigen en minstens even gelukkig zijn hun nieuwe vrouwtjes. Het nieuwe vrouwtje van Haze was zelfs al eerder naar Spanje gereisd om haar daar al een beetje te leren kennen en een weekje mee te draaien met het leven in de opvang van Charlotte.  Naar Cisne werd vanuit Nederland reikhalzend uitgekeken! De hele reis was voorspoedig verlopen, de afhandeling van papieren ging lekker vlot en voor we het wisten waren ze al door de glazen deuren heen en konden de transportboxen open en kwamen de hondjes er nog enigszins groggy uit. Welkom liefjes!

Wat is zo'n start van een heel nieuw leven toch ontroerend! De dames knuffelden elkaar, de hondjes namen met een neusje afscheid van elkaar en zo ging iedereen blij naar huis....

Groetjes, Renée

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.