112 Carlota Galgos Transport 27-03-2019

28 maart 2019 10:34

Woensdag 27 maart jl. bevonden we ons weer op Schiphol en deze keer om geluksvogel Yoga op te halen. Yoga is afkomstig van 112 Carlota Galgo's en werd door Hyke naar Nederland begeleid. Yoga liet alles geduldig over zich heen komen en liep dubbel aangelijnd zonder aarzelen de trap mee op richting de parkeergarage. Eenmaal in de auto ging ze heerlijk liggen kijken en thuis aangekomen werd kennis gemaakt met haar nieuwe podenco-vriendin. Samen een stukje gewandeld, plas gedaan en daarna haar nieuwe huis in, waar ze de boel kwispelend ging inspecteren en daarna een tukkie ging doen in haar nieuwe mand. Yoga is thuis!

Hyke, dank voor je hulp in deze en natuurlijk dank aan iedereen die aan deze adoptie zijn/haar steentje heeft bijgedragen.

Groetjes, Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Desiree Buskens

Fijn dat Yoga het zo goed doet. Dank je wel voor jullie inzet en hulp lieve mensen van Greyhounds in Nood Nederland. Voor geluk lieve Yoga!