18/09 SuperMegaHondendag

14 september 2016 18:45

Op zondag 18 september 2016 houdt de Stichting Spain Meets Holland de SuperMegaHondendag aan de Geffense Plas in Oss, van 11.00-16.00 uur.

Er zijn diverse leuke kramen, een loterij, een dierenarts die voor € 2,50 hondennagels knipt, een leuke verkiezing en nog veel meer. Iedereen, met elke soort hond is van harte welkom. In onderstaande flyer vindt u alle informatie.

 

 photo Flyer SMH_zpscr8apd7r.jpg

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hallo mijnheer/mevrouw Bakkenes,

De SuperMegaHondendag wordt georganiseerd door de stichting Spain Meets Holland (niet door ons). U kunt het beste even met deze stichting contact zoeken wat hun regels zijn.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door F.Bakkenes

Hallo wij hebben sinds 21 maart Ruby een spaanse mix van net 1 jaar. Hij heeft erg veel energie maar wij kunnen hem niet loslaten omdat hij er van door gaat onze vraag is eigenlijk of er op die dag wel een mogelijkheid is zodat hij met andere honden kan spelen hij is erg sociaal met andere honden en moet zijn energie kwijt. We lopen wel veel met hem en mijn man laat hem naast de fiets lopen. Hij is ontzettend lief.Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen misschien met event informatie