19/6 Great Global Greyhound Galgo Walk NL

14 juni 2016 12:05

De Greyt Global Greyhound Galgo Walk Nederland (GGGWNL) is een wandeling om te laten zien hoe leuk windhonden zijn. Niet voor de jacht, maar als huisdier. De wandeling is geen protest, maar dient om de misstanden onder de aandacht te brengen en te promoten wat een geweldige huisdieren het zijn.

De Great British Greyhound Walk is voor het eerst georganiseerd in Engeland op de 3e zondag van juni 2010. Inmiddels heet het evenement: Great Global Greyhound Walk en is het evenement uitgegroeid tot 146 wandelingen wereldwijd in 2015. Dit jaar vindt de 7e editie plaats en voor het eerst in Nederland. Wij hopen op veel belangstelling, breng dit evenement a.u.b. bij iedereen onder de aandacht, zodat wij zoveel mogelijk mensen kennis kunnen laten maken met onze geweldige honden!

Voor vragen en inlichtingen kunt u mailen naar info@gggw.nl. Meer info op: http://www.greatglobalgreyhoundwalk.co.uk/

Hierbij de definitieve gegevens voor het evenement:
Locatie: Landgoed Bosch en Duin
Adres: Schoorstraat 50, 5071 RC Udenhout
Verzamelen in de Duinzaal
Zaal open vanaf 11:00 uur
Start wandeling 12:30 uur

Bij de ingang van de zaal komt een donatiepot te staan. Graag ontvangt de organisatie een donatie voor de zaalhuur. Geld dat overblijft na betaling van de zaal, wordt geschonken aan de stichting DutchGalgoLobby.

Huisregels:
- Meelopen is op eigen risico en iedereen is aansprakelijk voor zichzelf. 
- De organisatie kan op generlei wijze aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade, noch voor enige schade, van welke aard dan ook. 
- Honden aan de lijn tijdens de wandeling.
- Honden ook aanlijnen in de zaal. Bij mooi weer willen wij namelijk gebruik maken van het terras van de zaal. 
- Graag poepzakjes meenemen en waar nodig de ontlasting opruimen. 
- Bij twijfel van uw hond aub muilkorf verzorgen.
- Liever geen uitrollijnen ivm verwondingen van andere honden en of wandelaars. 

Het evenement is bedoeld om reclame te maken voor de windhonden. Graag dus onze huisregels in acht nemen, zodat we geen slechte publiciteit aan het evenement overhouden. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.  

 photo GGGWNL_zpsqqfvmqtc.jpg

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.