25/01 5e Kölner Galgo-Marsch

06 januari 2020 18:00

5e Kölner Galgo-Marsch op zaterdag 25 Januari 2020,  vertrek 12.00 uur vanaf Bürgerhaus Stollwerck in de Kölner Südstadt - Dreikönigenstr. 23 / am Trude-Herr-Park

Waarom een mars in het "koude seizoen"?

We marcheren in het gezicht van de WERELD GALGO-DAG OP 1 FEBRUARI, die werd gelanceerd ter gelegenheid van het officiële einde van het jachtseizoen in Spanje.

Je weet het: de "Wereld Galgo-dag" vestigt de aandacht op de meestal ellendige leefomstandigheden van de Spaanse windhonden (Galgos) - en besteedt bijzondere aandacht aan vooral het soms gruwelijke "uitsorteren" van deze zachte honden NA het einde van het jachtseizoen.

Vooral galgo's, windhonden, podenco's, setters en andere jachthondenrassen zijn welkom - maar natuurlijk zijn ook alle andere (goed gesocialiseerde) "buitenlandse" rassen van harte welkom! Of het nu met of zonder hond is: elke dierenliefhebber wordt aangemoedigd om mee te lopen!

In 2016 vond de eerste Kölner Galgo Marsch plaats - met een groeiend aantal deelnemers per jaar! Dus we hopen in 2020 op een overeenkomstig aantal dierenvrienden en deelnemers - en ook weer op brede media-ondersteuning. Omdat de Spaanse windhonden hulp en ondersteuning nodig hebben, moeten mensen weten wat er gaande is in de favoriete vakantiebestemming van de Duitsers, in Spanje, meestal ver weg van de toeristische gebieden.

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.