27/8 Geknipt voor GINN

26 augustus 2017 17:54

Gisteren heeft De Kapper Weert een knipdag gehouden, met GINN als uitgekozen goed doel. En wat hebben zij een mooi bedrag bij elkaar gebracht, maar liefst € 787,65!!! Hoe cool is dat???
De Kapper Weert: bedankt dat jullie aan ons hebben gedacht, bedankt voor jullie harde werk en bedankt voor dit prachtige bedrag. POWERGIRLS!!!    

commercial photography locations

* * *

Wij hebben een ontzettend leuk sponsoraanbod gekregen van De Kapper uit Weert. Wat een vreselijk lief gebaar. Bent u op 27 augustus in de buurt, ga dan zeker even langs. Lees het aanbod hieronder:

Op zondag 27 augustus tijdens de koopzondag zal er op de Muntpromenade voor de eerste keer de Spaanse Dag plaatsvinden. Er zullen vele activiteiten plaatsvinden met een Spaans tintje zoals eten en drinken en diverse activiteiten waar men zelf aan kan deelnemen zoals een workshop Flamenco dansen etc.
Tijdens deze dag is er ook een actie opgezet voor het goede doel. Deze zal plaatsvinden bij De Kapper. Er zal deze dag geknipt worden voor het goede doel. Dat goede doel is GINN, Greyhounds In Nood Nederland. Deze stichting zorgt voor opvang in NL van windhonden uit Spanje.  Alle opbrengsten van deze dag worden geschonken aan deze stichting. Hiervoor kunt u een ticket kopen bij De Kapper Weert van € 30,- voor een behandeling per half uur en op=op. Ook worden er deze dag haren gevlochten. Hiervoor zijn ook tickets te verkrijgen voor € 2,50 per 10 minuten vlechten. Inmiddels zijn de eerste afspraken al gemaakt dus wees er snel bij en steun het goede doel en loop fris gekapt weer naar buiten!

De Kapper in Weert is al bijna 30 jaar een begrip op de Muntpromenade in Weert. Ze hebben aandacht voor u en uw haar. Christel en haar team maken van uw bezoek aan de salon een echte beleving. Een hoofdhuidmassage ter ontspanning, aromatherapie, haarvermeerdering en een professioneel advies maken het bezoek compleet. Bel ons of loop eens binnen, we maken graag een afspraak.

www.dekapper.nu

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 2 jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Dit is fantastisch!!!!
Verheug me er enorm op!!!!