In memoriam - Canella

10 augustus 2010 08:31

Canella

Lieve Canella (Caneeltje),

Uit mijn hoofd zes maanden hebben we voor jou mogen zorgen, van jou mogen genieten en van je mogen houden.

Gisteren ineens kon je niet meer lopen en opstaan ging ook niet meer.
Toen je bij ons kwam, liep je niet vlot, maar nu ineens ging het helemaal niet meer.

Het lieve, volslanke Galgomeisje, kon afgelopen nacht d'r koppie niet eens meer optillen. Twee grote, bruine ogen keken mij nog zieliger aan dan ooit. Ik las de vraag, help me, het doet zo'n pijn.

Al vroeg in ochtend ben ik in de telefoon geklommen en heb de dierenarts gebeld met de vraag: kom maar, het gaat niet goed. De dierenarts heeft toen tot mijn grote schrik Spondylose in en ernstige vorm geconstateerd en de diagnose was niet best.

Ik wist meteen wat me te doen stond, dat lieve dikkertje uit d'r lijden verlossen. Dat dier moet en ondragelijke pijn hebben gehad, maar godzijdank niet lang.

Ze is zeer vredig ingeslapen, en ligt nu begraven naast Wallis.

Lieve Caneeltje, hadden we het eerder geweten, had eerder iets laten merken. Je bent maar kort bij ons geweest, we hadden jou nog niet kwijt gewild.

Meisje, waarom was jij zo hard voor jezelf???

We zullen je vreselijk missen,
Rinus en Marina Lamper.

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 7 jaar geleden geplaatst door Hesper

Dat is toch die Canela die uit Zwolle vandaan kwam? via Galgo Rehoming? Ach gossie, ze heeft in elk geval nog alle zorg die jullie konden geven gehad, en liefdevolle aandacht.
liefs, Hesper