3 Langzitters in de spotlights

16 juli 2017 06:50

Bijna in alle asiels zitten er honden die al heel lang op een thuis wachten. Nooit leuk om te lezen, maar we kunnen niet meer doen dan de honden delen via onze website en Facebookpagina. De rest is aan een mogelijke geïnteresseerde adoptant...

Nu heeft mevrouw Gitte Klynstra iets moois bedacht: zij wil graag 3 honden in de spotlights zetten en tevens biedt zij aan om de adoptiekosten voor de honden voor haar rekening te nemen, indien deze geadopteerd worden.

De drie honden waar het om gaat, daarvan verblijven er 2 momenteel in Scooby en 1 is al in Nederland:

Excalibur is een erg lieve galgo, hij houdt van mensen en is enorm aanhankelijk. Hij wil graag al je aandacht hebben.  Hij gaat prima met teefjes, maar niet zo goed met reuen. Hij heeft een zwaar leven achter de rug, gezien zijn vele littekens en zijn staart is afgeknipt. Excalibur is 7 jaar oud en een vergeten galgo. Hij zit al bijna een jaar in Scooby.

Espartaco (geboren mei 2013, bij Scooby sinds januari 2016) Een hele vrolijke en vriendelijk jonge vent die het heerlijk vindt om bij je te zijn en met je te 'babbelen'. Hij speelt met andere galgo's en maakt ondanks zijn omstandigheden iets van zijn leventje... https://youtu.be/aJkKazvj3RI

Bumbury
Bumbury is een lieve vriendelijke open Galgo die geen naar verleden lijkt te hebben. Hij is dol op mensen en is dol op knuffelen. Een gezin met kinderen zou dus voor hem ook zeer passend zijn. Bumbury kan goed overweg met alle honden. 
Bumbury is één van de honden uit Spanje die positief getest op Leishmania en daar medicatie tegen krijgt

Mocht u interesse hebben in één van deze drie sponsorhonden, neemt u dan contact op met uw regioconsulente. De adoptievoorwaarden van GINN zijn van toepassing.

Bestuur GINN

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.