31/05 Podenco Meeting Beilen

30 januari 2020 10:08

Dit jaar wordt de vijfde editie van de Podenco Meeting weer in de Hondenspeeltuin in Beilen gehouden. Zondag 31 mei 2020, aanvang 11.00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Georganiseerd door Bauwe Bijl van Podenco Noord.

Er zullen kraampjes en activiteiten zijn en er is een kiosk voor koffie, drinken en andere versnaperingen. GINN zal hier ook met een kraam staan.

De hondenspeeltuin is die dag gewoon geopend voor andere honden. Meestal zijn er op de Podencodagen ook veel Galgo’s en andere windhonden. Uiteraard zijn ook zij van harte welkom. De  Hondenspeeltuin vraagt 1 euro entree per hond. Dit geld wordt gebruikt voor het onderhoud van het terrein.

Kom jij ook? Dan verzoeken we je van harte je via de link hier aan te melden. Voor vragen over de dag kun je met Bauwe Bijl contact opnemen via het volgende emailadres: bauwebijl@gmail.com. Voor info over de Hondenspeeltuin Beilen, kijk hier: https://www.hondenspeeltuinmiddendrenthe.nl/ 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.