Aan onze donateurs

06 april 2016 18:05

Aan onze donateurs!

U ontvangt regelmatig ons blad De Greyzette. Jarenlang hebben wij u een papieren Greyzette per post gestuurd, die we moesten uitprinten, inpakken, van een adressticker voorzien, frankeren en verzenden. Heel veel werk, heel veel tijd en heel veel kosten. Een aantal jaren geleden zijn we daarom begonnen met de digitale Greyzette, die we als pdf naar u konden mailen. We lopen echter ook hiermee tegen problemen aan, het pdf-bestand mag niet groter zijn dan 2Mb, anders wordt het door veel mailproviders geweigerd. Dit beperkt ons heel erg in de hoeveelheid verhalen en het aantal foto’s dat we kwijt kunnen, dus het is tijd voor een volgende stap. En die stap heet WeTransfer.

WeTransfer is een website waarmee je grotere bestanden gratis kunt verzenden naar emailboxen. We hebben de nieuwe Greyzette voor april in voorbereiding en zodra deze klaar is gaan we voor de eerste keer versturen via WeTransfer. Dit betekent dat u een mail ontvangt van WeTransfer met de mededeling dat er een bestand klaarstaat voor u. We zullen als afzender donateurbeheer@greyhoundsinnood.nl gebruiken, daaraan kunt u zien dat het bestand van ons afkomstig is.

Alles wat u hoeft te doen is in de mail “Download” aan te klikken daarmee gaat u naar WeTransfer-website en ook daar klikt u op “Download”. Het bestand wordt dan op uw computer opgeslagen, meestal in de map Downloads, daar kunt u het openen.

Voor ons heeft dit als voordeel dat we niet zo hoeven te schipperen met de beperkte ruimte, we kunnen meer verhalen opnemen en grotere en betere foto’s plaatsen. Voor u  heeft het als voordeel dat u straks meer te lezen heeft :).

We hebben met het verzenden van de Greyzette van februari ook weer gemerkt dat er veel weigeringen van mailproviders waren. Degenen die de Greyzette in februari niet hebben ontvangen, krijgen nog bericht hierover. Of de Greyzette is geweigerd vanwege de bestandsgrootte of misschien is uw mailadres verouderd. We zullen u binnenkort dus benaderen met de vraag of uw mailadres nog wel klopt en als alles dan weer in orde is, ontvangt u de Greyzette van februari alsnog.

Mocht u hulp nodig hebben bij het downloaden vanaf WeTransfer, neemt u dan contact met ons op, dan zullen we proberen u te helpen.

U ontvangt hierover ook nog een afzonderlijke mail. 

 photo Greyzette blad 1 voor website_zpsrh4virnx.jpg

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.