Aankomst Nica & Diego

13 september 2013 18:41

Vandaag om 13.00 uur zijn Diego en Nica veilig geland op Eindhoven airport!
Beide komen van galo's 112 uit Alecante.
Nica is een klein podencootje uit de hel van de spaanse donkere schuur waar ze met 56 andere podenco's aan een korte ketting lag.

Diego is met Danny en Linda mee naar zijn nieuwe thuis in België gegaan waar hij een mooi leven krijgt met 3 andere honden.

Nica zit in de opvang en is nog vrij voor adoptie. Het is echt een klein muisje met een zwaar verleden...

Dank je wel Margareth en Dick voor het mee brengen van deze 2 lieverds.

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 6 jaar geleden geplaatst door hannie counotte

Nica is nu bij ons [ in de opvang ] en wat is het 'n poepie !! Bedankt voor de lieve woorden !We gaan ervoor zorgen dat het helemaal goed komt met deze kleine muis .

Langer 6 jaar geleden geplaatst door Tamara

Weer 2 lieverds weg uit de hel! Diego krijgt een prachtig leventje bij zijn 3 broers en Nica..... Ach wat een lief klein muisje <3

Langer 6 jaar geleden geplaatst door Cornelis van den Dobbelsteen

Phoe...hier zit ie dan... Grote vent, kolenschoppen van handen maar met natte ogen te kijken naar de foto`s van mooie kleine Nica...

Woorden schieten te kort...

Ik ben blij dat ze op weg is naar een liefdevol leven.

Cornelis.

Langer 6 jaar geleden geplaatst door bregje Hendriks

Wat fantastisch om te zien dat deze honden een mooi leven tegemoet gaan. De zachte dekens die zij gekregen heeft, in plaats van de ongelijke stenen en pallets waar zij op gelegen heeft. Ik hoop zo dat zij een liefdevol huis gaat krijgen en heb alle vertrouwen erin dat jullie dat voor elkaar gaan krijgen.