Adoptieconsulent gezocht!

19 augustus 2018 07:17

Voor de regio Brabant zoeken wij een nieuwe adoptieconsulent. 

Wat zoeken wij?
Heb jij een (groot) hart voor de windhond, kun je zowel zelfstandig als binnen een team werken? Heb je de bereidheid om vrije tijd te investeren in onze stichting en wil je ervoor zorgen dat de windhond bij de juiste persoon een thuis vindt?

Wat bieden wij?
Een gezellig team dat er samen voor gaat om galgo's en greys te helpen aan een passend en veilig thuis. Een hechte groep van mensen die elkaar bijstaan, die gezelligheid bieden en die samen sterk staan in hun liefde voor de windhond. En... natuurlijk de voldoening als een windhond, met een vaak niet al te beste achtergrond veilig in zijn gouden mandje is geland. Daar doen we het voor! En de bekroning van je werk wordt zichtbaar, als je aanwezig bent bij de aankomst van een transport, wanneer de adoptanten hun lieverds veilig in de armen kunnen sluiten. Momenten om nooit meer te vergeten!

Past dit bij jou?
Stuur dan jouw sollicitatie voor 15 september a.s. naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van 'consulente Brabant'. Je wordt gedurende enkele adopties begeleid en tevens word je ingewerkt in onze vaste adoptieprocedure. 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.