Ariadna in VA-programma

13 mei 2012 11:30

Op de GINN site stond al enige tijd Ariadna. Een hond, waarvan we wisten dat ze 'niet helemaal goed' was voordat ze naar Nederland kwam, maar we wilden haar toch een kans geven in Nederland.

Wat zij precies had, was niet duidelijk. Leishmania werd geopperd, maar in Nederland bleek dit niet zo te zijn. Haar nieren zijn gewoon bijster slecht. Momenteel werkt nog maar 30%. Dit houdt in regelmatige onderzoeken (om de waarden in haar bloed te bepalen), medicijnen (Benakor en Ipakitine), dieetvoer en vooral veel knuffels.

Gelukkig verblijft zij in een opvanggezin waar het haar aan niets ontbreekt. Zij wordt niet anders behandeld dan de aanwezige honden, wordt niet zielig gevonden, gaat mee dagjes weg en mag vooral genieten van de haar resterende tijd. Want één ding is wel zeker: Ariadna gaat niet heel oud worden. Een precieze voorspelling is natuurlijk niet te doen, maar het zal geen jaren meer duren... Eeuwig zonde natuurlijk, want een lievere hond moet nog geboren worden!

Om de kosten toch enigszins op te kunnen vangen, wordt Ariadna onze nieuwe 'virtuele adoptie hond'. Kunt u het missen en mocht u financieel een steentje bij willen dragen, dan vernemen wij dat graag van u. U kunt dit kenbaar maken door het sturen van een mail aan info@greyhoundsinnood.nl, o.v.v. 'Ariadna'. Het rekeningnummer waarnaar u uw bijdrage kunt overmaken is ABN-AMRO 53.42.40.402 tnv Greyhounds in Nood Nederland te Utrecht.

Leest u ook alle informatie nog eens door op onze virtuele adoptiepagina, waar Ariadna nu een vaste plek heeft gekregen.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.