BaasGalgo-honden

11 mei 2019 17:29

De vergunning van de bus van BaasGalgo is verlopen en het duurt maanden voordat dat weer in orde is. In de tussentijd stuurt BaasGalgo de honden per vliegtuig naar Nederland, wat een intensieve en vooral kostbare aangelegenheid is.

Wij zijn bezig met een oplossing via een ander transport, waardoor er hopelijk toch een aantal BaasGalgohonden mee zou kunnen naar hun Gouden Mandje. Dus wij hebben alle lieverds nog eens voor je op een rijtje gezet. Ze verdienen allemaal zo hun eigen thuis. Mocht je interesse hebben in 1 van hen, bel dan je GINN-consulente: http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/regio-consulenten. 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hallo Nico, voor het tweede telefoonnummer ontbrak inderdaad het Belgische landnummer. Nu staat het er correct.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hallo Nico, ik heb even gekeken, maar volgens mij staat het er goed op. Ik heb nu de consulente van Brabant even gevraagd om te checken. Ik kom er op terug.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Nico van Lieverlooy

Heb interesse in Kelly,heb gebeld maar de telefoon nummers kloppen niet voor Brabant, heb daarna nog via iemand, met een nummer uit België en die zou een mailtje sturen naar BaasGalgo, hoop dat Kelly nog beschikbaar is, groet Nico
Tel 0634567495