BaasGalgo Transport 01-09-2018

02 september 2018 14:15

Al weken keken we uit naar het BaasGalgo Transport. Omdat de adopties maar niet op gang kwamen (vakantietijd) en er al een tijd 2 honden gereserveerd stonden zijn we samen met Eva van BaasGalgo op zoek gegaan naar een vliegreis en vluchtbegeleiders. Gelukkig kwamen er toen meer aanvragen voor adoptie en daarna konden we werken naar het transport over de weg.

De datum werd al snel besproken, het zou zaterdag 1 september worden. Na gisteren weten we wat een vergissing dat was. Gisteren is de massale terugtocht van de vakantiegangers uit zowel Spanje als Frankrijk begonnen, dus er was geen doorkomen aan. Ik kreeg al snel berichten dat ze vaststonden en vertraging bij de tolpoorten hadden. Bij  het benzinestation waren ze ook 40 minuten kwijt.

Van 09.00 uur was geen sprake meer, het werd 09.30 uur, 10.00 uur, 11.00 uur en toen 11.30 uur.  Ze moesten ook galgo Oggi afzetten in Luik omdat voor de Belgen Oss te ver was.

Eindelijk om 11.40 uur kwam de rode bus “La Roja” binnenrijden met onze honden: Navia, Valiant, Tris, Tras, Lovey, Carola en Xela. Lacasito, Gominola, MariCarmen, Víctor en Lara waren voor andere stichtingen.

Het was genieten om de pupjes Tris en Tras heerlijk heen en weer te zien dartelen. Tris was onderweg wagenziek, maar bij aankomst was alles weer normaal. Hopen dat hij er nu aan gewend is. De adoptanten van Tras konden bijna niet meer wachten op dat kleine baasje, wat waren ze blij en hebben mij beloofd dat er foto’s komen van de deugniet. Xela, het mooie dametje dat het zeer getroffen heeft om Diana als baasje te krijgen. Ze bromde wat af tegen de honden daar, maar het is natuurlijk best eng na zo’n lange reis en alle nieuwe indrukken. Valiant, de schat die een jaar met kapotte pezen heeft gelopen, heeft het ook enorm getroffen met zijn familie. Ze waren zo blij met hem. Carola is geadopteerd door onze eigen Elsbeth. Carola is één van de 4 honden die gered is door BaasGalgo uit die vreselijke boerderij, waar de honden dode varkens te eten kregen. Gelukkig is Carola een vrolijk meisje gebleven zonder angsten. Mooie Navia en vrolijke Lovey zijn in opvang gegaan en zijn nog ter adoptie. Er zal snel een update over deze 2 dames komen bij hun profiel op de GINN website.

Ana, Elena en Roberto hoeven gelukkig niet verder meer te rijden, ze kunnen heerlijk uitrusten, eten en slapen bij Marian. Vannacht vangen ze de terugreis naar Spanje weer aan. Ter afsluiting hebben we nog met z’n allen aan de grote houten tafel in de gigantisch grote tuin (ik ben echt jaloers ;-) gegeten. Wat een gezelligheid en wat een prachtige dag. De zon scheen volop en de honden hadden lekker de ruimte om te spelen.

Elsbeth van Ronda’s Shop had haar auto volgeladen met spullen voor BaasGalgo om mee terug te nemen. Ook wij hebben nog wat spullen mee kunnen geven.

Yvonne (onze huisfotografe) heeft alle honden weer gefotografeerd zodat deze prachtige aankomst van de honden weer is vastgelegd en de foto’s weer massaal gekopieerd kunnen worden voor de digitale fotoboeken of andere doeleinden.

Ik wil Marian bedanken voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de mooie locatie, mijn collega’s Tania en Carla, Elsbeth en Anne Marieke voor alle hulp, Yvonne voor de fotografie. Alle mensen en collega’s die hebben meegeholpen aan dit transport, bedankt!! Adoptanten, bedankt dat jullie de honden in jullie gezin hebben opgenomen en tot slot: Lieve honden, wij wensen jullie veel geluk en liefde!

Silvia

Het complete foto-album vind je hier: https://photos.app.goo.gl/hSSpNypGR36zwLdL8

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Marina Vanlaer

Prachtige foto's ..wens de adoptanten heel veel geluk toe met hun mooie parels

11 maanden geleden geplaatst door Donna Bierling

Prachtige foto's en honden. Fijn dat de meesten een gouden mandje hebben gekregen. Blij gevoel als je de foto's ziet.
Allen veel geluk en plezier met de honden.