BaasGalgo Transport 02-03-2019

03 maart 2019 13:12

Zaterdag 2 maart was voor Fiona van BaasGalgo een lucky day: toen kwam zij aan op Schiphol. De adoptanten en vrijwilligers van GINN en Greyhound Friends wachtten in spanning met een kopje koffie in de hand, totdat de schuifdeuren open zouden gaan, Hello Goodbye was er niets bij. Maar eindelijk kwam daar Lorena van BaasGalgo door de deuren heen met 4 benches en in één daarvan zat lieve Fiona. Eerst werd zij voorzichtig aan de riem gehaakt en toen mocht zij eruit. Gelaten liet zij alles toe terwijl een halsband en tuig werden omgedaan. Ze vond het allemaal prima. Ondertussen waren ook de andere honden uit de bench gelaten en met vereende krachten werden de benches weer in elkaar gezet en konden de adoptanten en vrijwilligers richting de auto.  Lorena vertrok richting de vertrekhal voor een lekkere kop koffie met wat lekkers erbij, om een poosje later weer terug te vliegen richting Madrid. Daar was zij wel aan toe aangezien haar dag al voor 05.00 uur 's ochtends was begonnen. Voor al die inzet kan je alleen maar je petje heel diep afnemen!!

Later op de dag ontvingen we al de eerste berichten van Fiona, die nu als Nora door het leven gaat. Nora heeft keurig haar behoeften buiten gedaan, een blokje kaas gegeten en heeft zich toen prinsheerlijk op de bank genesteld. Nora is thuis!!!

Dank aan allen die dit transport weer mogelijk hebben gemaakt. Op naar het volgende!

Groetjes,
Jetteke

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Van de Pas

Wij wensen Nora en haar mensen een geweldig mooie toekomst samem