BaasGalgo Transport 20-02-2021

21 februari 2021 09:47

Vol verwachting klopte hun hart…… toen ze vrijdagmiddag in de bus stapten voor de grote reis naar Nederland: Romeo, Esperanza, Valey en Pili.

Na hun lange reis stond in Nederland het ontvangstcomité voor ze klaar en nadat de bus het terrein op reed en de hekken weer gesloten waren, mochten ze één voor één voet op Nederlandse bodem zetten op de hoog omheinde locatie. Van de chauffeurs hoorden we dat ze zich onderweg keurig hebben gedragen, ze hebben vooral geslapen en geluierd zoals het echte galgo’s betaamt.

Romeo doet zijn naam eer aan en bleek een echte hartenbreker, wat een lief en zacht mannetje.  Heel geduldig liet hij zich in een warme fleecejas pakken en van een nieuwe halsband en tuig voorzien. Al dat gefriemel aan zijn lijfje liet hij zich welgevallen alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Esperanza kwam uit de bus en was meteen op haar gemak, stond alles nieuwsgierig in zich op te nemen en snuffelde ontspannen in het rond. Ook zij werd voorzien van jas, halsband en tuigje en vond dat allemaal prima.

Mooie Valey was een beetje onder de indruk, maar liet het toch allemaal gelaten over zich heen komen. Hij kreeg een “adopt me” veiligheidstuig want deze mooie man is in opvang en zoekt nog een eigen familie.

Als laatste kwam kleine Pili uit de bus en werden er alom ah’s en oh’s geslaakt. Wat een leuk klein meisje.

Nadat alle vier de honden waren aangekleed en voorzien van halsband, tuig en dubbele lijn, was het  zover, de hekken  gingen weer open en de honden mochten met hun nieuwe baasjes, eindelijk, voor het eerst in hun leven…. NAAR HUIS!!!

Iedereen die heeft geholpen om deze aankomst zo goed te laten verlopen, heel hartelijk dank! De aankomst was een feest!

Elsbeth

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.