BaasGalgo Transport 28-04-2018

28 april 2018 17:58

Vanmorgen was het weer zover, het BaasGalgo transport en dit keer in Tricht. 09.00 Uur werd 09.45 uur doordat de bus onderweg een lekke band kreeg. Stijf van het zitten kwamen ze de bus uit, Nagore, Elena en José. Even de benen strekken en dan stuk voor stuk de honden eruit.

11 Honden mogen hier gaan genieten van een nieuwe familie. Voor ons zijn podenca Sky, galga’s Miel en Violeta nu bij hun opvanggezin en Mamba is nog lekker een paar daagjes bij Anneke totdat ze haar eigen familie mag begroeten. Voor Bex Express waren er 2 ieniemienie galgomixjes. Wat een leukerdjes, vrolijk en open en wat hadden ze een bekijks. Het was echt genieten op het omheinde grasveld. Wat een plezier hadden de honden met elkaar.

De bezoekers werd ook goed verzorgd door Anneke, koffie met heerlijke stroopwafels. Anneke’s man haalde de poepjes herhaaldelijk van het gras dus de honden konden lekker doorspelen. Door omstandigheden buiten zijn schuld is ook 2-jarige lurcher Homer teruggekomen van adoptie en werd door ons ontvangen. Het blijkt dat hij toch een hondenmaatje nodig heeft. Alleen zijn samen met het baasje vindt hij achteraf toch niet genoeg, hij moet lekker kunnen spelen, dus gaan we op zoek naar een lieve familie met één of meerdere honden. Voor nu is hij lekker bij ons samen met onze 2 galgo’s en hij doet het heel erg goed. Hij is heel sociaal en een echte “speelvogel”. Wandelen aan de riem met Homer is fijn, hij trekt niet en geniet intens, zijn staart zwiept gezellg heen en weer.

Het was een superleuk, relaxed transport. Alles ging gemoedelijk en de honden hebben genoten. Bedankt lieve collega’s van BaasGalgo, bedankt Anneke en Joop, bedankt Tania, Carla en Ton en verder iedereen die heeft bijgedragen aan dit transport.

Morgen, 29 april, zien wij elkaar weer bij de Geffense Plas in Oss en dan is ook Eva van BaasGalgo erbij, zij is vandaag met het vliegtuig gekomen om bij de GINN/GFNL dag te zijn. Ik hoop dat het weer meewerkt en dat de opkomst met de honden massaal is zodat de vrijwilligers “hun” honden kunnen weerzien. Daar doe je het tenslotte allemaal voor, de blijheid die van die snoetjes afstraalt na zoveel ellende.

Groetjes,
Silvia 

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.