BaasGalgo Transport 31-10-2020

01 november 2020 10:00

Bij lente-achtige temperaturen en een heerlijk zonnetje kwam op deze laatste oktoberdag de bus uit Spanje aan in Oss met voor GINN de galgo’s Bruja en Curro van BaasGalgo aan boord. Voor de mensen die hun hond kwamen halen was een tijdschema gemaakt zodat er nooit teveel mensen tegelijk aanwezig waren, geheel volgens “de regels”.

Altijd weer een speciaal moment als de deuren van de bus opengaan. Spannend voor de wachtende mensen, maar vooral voor de honden, die na een lange rit uitstappen in een volkomen vreemde omgeving met ook nog eens allemaal vreemde mensen. Bruja met haar prachtige oren, moest echt even “landen”: Waar ben ik? Wat gebeurt er? Wie zijn jullie? Maar na een beetje rondlopen door de tuin vond ze haar rust en haar nieuwe baasje. De blonde Curro was meteen in zijn element en mocht zelfs even los de stress van de reis er uit rennen op de veilig omheinde aankomstlocatie.

Uiteraard is er eerst nog voor beide honden een goed passend veiligheidstuig aangemeten voordat ze mee naar huis mochten. Geduldig lieten Bruja en Curro dat toe en dubbel aangelijnd met veiligheidslijn om het lijf vertrokken deze twee kanjers op weg naar hun nieuwe leven.

Alle betrokkenen die dit transport weer tot een succes hebben gemaakt, hartelijk dank!

Elsbeth

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

6 maanden geleden geplaatst door Bini

Oh wat fantastisch weer!! Wat een heerlijke foto's en verslag
En die veiligheid, man oh man, zo nodig!