Balkbrug 02-09-2010

01 september 2010 07:19

Hallo allemaal,

Zaterdag was weer een fijne dag met veel gezoen.

Ik was eerst naar Ommen gereden om de adoptanten van Hucco van de trein te halen en naar de opvang te brengen. Na heel goed nagedacht en veel gesproken te hebben met het adoptiegezin, is Hucco dan toch naar Utrecht verhuisd.

Hucco is voorzien van nieuwe halsband, tuigje, en een tas vol voer en lekkers op reis gegaan. Tina en ik hebben hem samen met de adoptanten op de trein gezet en dit ging prima. Tina heeft al contact gehad en de reis was prima verlopen. Hucco kreeg al heel wat knuffels in de trein van andere reizigers en thuis aangekomen is hij heerlijk op de bank in slaap gevallen. We hopen nu dat hij eindelijk echt thuis is gekomen.

Daarna zijn we met Madonna en Sera op pad gegaan om weer eens nieuwe fotos te maken.

Madonna is zo een heerlijke knuffelkont. In de ochtend had ik haar al een extra goede borstelbeurt gegeven waardoor ze er nog mooier uitziet als voorheen.

Onze grote verrassing is wel Sera. Nu ze pijnstillers krijgt, zien we een steeds vrolijker Sera, die zelfs dikker wordt en er heel glanzend en mooi uitziet. Zo te zien voelt ze zich veel prettiger en hopelijk gaat ze dan nu eens haar eigen thuis krijgen.

Grappig ook om te zien is hoe goed Madonna met Sera om gaat. Ze vinden elkaar echt heel leuk en Madonna gaf ook Sera zoentjes. Wie weet is het een goed duo om samen te plaatsen?

Ondertussen zaten alle honden alweer binnen vanwege enorme onweersbuien, maar tussen de buien door hebben we Alfie Suzie en Bertie naar buiten gedaan en zijn met ze bezig geweest. Nu ze ons beter kennen worden ze steeds vrijer en komen al lekker bij je knuffelen en soms wordt je door alle drie bestormd. Ondertussen buiten nog even alle poep verwijderd, bakken afgewassen en toen was het al weer tijd om naar huis te gaan.

Behalve Hucco hebben nog drie hondjes en drie katjes aan Astrid "haar kant" een nieuw huis gevonden en volgende week krijgt Astrid weer nieuwe honden van Scooby waaronder Stan en Ollie en honden van El Hocico.
En dan wordt het de grote dag voor Chica die dan gehaald wordt en bij Amos in Heiloo gaat wonen. Ik mag dus nog een weekje van haar genieten en dan kan ik haar uitzwaaien.

Groetjes en een fijne week!

Lucia

(foto's van Lucia en Tina)

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.