Balkbrug 08-01-2011

09 januari 2011 14:00

Dag allemaal,

Alle feestdagen zijn weer voorbij en we gaan weer in het normale ritme verder op de zaterdagen.

Afgelopen weken is er van alles gebeurd en zijn vele vrijwilligers in de weer geweest om honden te brengen en te halen en te ontvangen.

Maandag na de kerst is Dorita naar haar nieuwe huisje verhuisd, ze woont daar nu met twee hondenmaatjes en de baasjes hebben een Bed and Breakfast die ook bij onze links staat. Altijd wel iemand thuis en een gezellige boel. Dide is tweede Kerstdag door haar nieuwe baasjes opgehaald uit het opvanggezin en ook zij heeft een superfijn plekje gekregen, het gaat goed met de kleine meid. En ook onze Bruno heeft zijn stekje gevonden via dierenopvang Koningen. Hij gaat een actief leven tegemoet met fijne strandwandelingen. Tormenta woont nu samen met onze lieve reus Tonto (nu Hugo) en daar zijn al filmpjes van te bewonderen op onze site.

Wegens omstandigheden hebben we twee honden ter herplaatsing binnengekregen. Google, een fantastische hond, is na 6 jaar weer terug gekomen en woont nu in een opvanggezin, waar hij met grote en kleine honden samenleeft en met katten. En helaas, gisteren kwam Hunter in de opvang in Balkbrug. Hunter is een Ierse greyhound die twee jaar liefdevol is opgevangen in een familie, maar ook door omstandigheden kon hij niet langer blijven. Hunter is even lief als dat hij groot is en dat is heeeeel........ We zullen zien hoe hij zich ontwikkelt in de opvang.
Kiko is naar een gastgezin gegaan, hij kon absoluut niet in de opvang blijven, hij werd er letterlijk ziek van. Door snel aktie te ondernemen heeft hij het nu heerlijk naar zijn zin en gaat het uitstekend met hem. 2 januari zijn Katie en Joie (Joey) aangekomen, dit verslag komt ook op onze website, bij de nieuwsbrieven van de Kerstmissie. En dan is er nog Rocky die uit zijn gastgezin naar Balkbrug is gekomen.
 
Tja, en gisteren kon dan eindelijk Katie in de armen worden gesloten door haar nieuwe baasje. Die heeft er zo lang op gewacht en liep al tijden met een foto van Katie op haar telefoon. En ze vond haar net zo leuk en lief als ze gedacht had, misschien nog wel liever. Katie is ook en enorme lieverd en nog wel verlegen, maar dit gaat vast heel snel bijtrekken. En de grote verrassing was wel dat dit zelfde baasje eigenlijk ook wel een oogje op Rocky had en er is besloten dat ook hij daar mag komen wonen. Eerst wordt Rocky nog gecastreerd en geopereerd aan een wond aan zijn pootje en dan mag deze enorme lieve knuffelpuber bij Katie gaan wonen. Voor hun beiden heel fijn omdat ze graag gezelschap hebben. En nu heeft Katie nog even de tijd om te wennen aan haar nieuwe huis en nieuwe baasje. Beiden hebben meteen een nieuwe mooie halsband gekregen.
 
En we hebben kennisgemaakt met Joey (Joie), een geweldige leuke reu. Heel open en heel nieuwsgierig en een heerlijke knuffel. Hij gaat ook heel goed met de andere honden om en is heel sociaal.
Shelva vind het ook allemaal prima, ze geniet van knuffels en wandelingen en het gezelschap van de andere honden. Wat een heerlijke meid is het toch. Het is ook niet te bevatten dat niemand interesse in deze mooie dame heeft. Ze doet het prima alleen in haar kennel, we horen haar niet en ze ligt heerlijk te genieten in haar mandje. Af en toe een kauwbot en madam is tevreden. Maar toch droomt ze van haar eigen baasje waar ze heerlijk mee op de bank kan knuffelen.
 
En we bedanken Tina die een prachtige banner/spandoek voor ons heeft laten maken. We hebben hem gisteren vol trots opgehangen en voortaan gaat deze mee, waar wij ook zijn, zodat we goed te herkennen zijn.
 
Om vijf uur was het tijd om naar huis te gaan en konden we terugkijken op een geslaagde dag. Ook vanuit de dierenopvang zijn weer honden en katten naar hun nieuwe huis gegaan.
 
groeten van Roy en Lucia

---------------

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 7 jaar geleden geplaatst door Marise van Paassen

Ook ik had de foto van Katie op mijn computer staan, wat een lief koppie. Mijn whippet is 10 en Rocky lijkt een jongere uitvoering. Veel succes met die lieverds.

Langer 7 jaar geleden geplaatst door Tina

Wat een heerlijk uitgebreid verslag en prachtige foto's.
Bedankt, Luus!