Balkbrug 09-10-2011

11 oktober 2010 10:30


Verslag Balkbrug, zaterdag 9 oktober.

Lucia was er 's ochtends vroeg al en is druk bezig geweest met kennels schoonmaken.

Om half een kwam ik (Tina) en terwijl we net zouden gaan wandelen kwamen de mensen van Shelva en Dorita de beide honden terugbrengen. Ze hadden problemen met verlatingsangst. De beide dames zagen er pico bello uit, weldoorvoed en prachtige diepzwart-glanzende vachten. Na alles administratief afgehandeld te hebben, zijn we meteen gaan wandelen met Dorita & Shelva en met Hucco en Tormenta. Het was heerlijk weer, dus het was extra genieten. Dorita en Shelva trokken erg aan de riem, maar nadat Lucia de riemen wat had ingekort en een hond links en rechts van haar had genomen, ging het een stuk beter. Hucco en Tormenta konden het prima samen vinden, tijdens de fotosessie stonden ze veel tegen elkaar aan geleund en als je zo die beide gestroomde bruine vachten tegen elkaar zag, leken ze wel een broertje en zusje. Ze zijn ook ongeveer even groot.
 
Daarna zijn we een tweede wandeling gestart met Alfie, Dide, Shakira en Luni. Alfie is toch erg vooruitgegaan, hij liep het hek door, alsof hij nooit anders heeft gedaan. Hij liep sowieso erg ontspannen mee aan de riem. Dide, met haar lieve kleine kopje, ze loopt zo braaf mee en is een en al blijheid. Wat een schatje! Luni en Shakira liepen ook braaf mee, van het getrek in het beginperiode is weinig meer te merken. Beide dames zijn erg aanhankelijk.
 
Na terugkomst even zitten en wat drinken. Daarna zijn we Luni gaan testen met katten. Luni wordt vandaag meegenomen door Lucia, want ze komt bij een opvanggezin in Zeeland. Lucia heeft een kat op schoot genomen, maar Luni had er totaal geen belangstelling voor, sterker nog, ze draaide steeds haar kopje om.
Vervolgens hebben we Luni in bad gedaan en was ze klaar voor de reis. Daarna is Lucia met Luni naar huis gegaan, ook nog een poes mee die afgeleverd moest worden.
 
Ik ben nog even afscheid gaan nemen van Hucco en Madonna, die allebei binnenkort geadopteerd gaan worden. En daarna ben ik ook huiswaarts gegaan.
 
Groetjes
Lucia & Tina

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.