Balkbrug 15-08-2010

16 augustus 2010 09:41


Hallo allemaal,

Zaterdag was weer een leuke gezellige dag in Balkbrug. 's Morgens waren Remco en Roy er al om negen uur en ik (Lucia) kwam een half uurtje later. We waren vroeg klaar met alles schoonmaken hoewel er wel heel veel te doen was.

We hebben lekker even buiten bij de honden gezeten. De drie galgomixjes trekken al aardig bij, vooral Suzie en Bertie die komen nu ook gezellig bij Remco en Roy en hebben niet meer zo'n angst voor mannen. Eigenlijk zijn het grote kroelers. Alfie vindt het nog steeds een beetje eng maar trekt gelukkig ook langzaam bij.

Hucco, Sera en Madonna delen een buitenverblijf maar toch vond Hucco het waarschijnlijk niet gezellig genoeg, want hij kan de kenneldeur openmaken naar de "buren" toe!!! Zo kwam het dat er ook wat Jack Russels en een Beagle opeens tussen de windhonden liepen. Dit ging eigenlijk heel goed samen en ik zag dat Madonna zich af liet snauwen door een Jack Russel, haha.
We hebben ze toch maar weer uit elkaar gehaald maar Hucco was het er niet mee eens. Hij vond die kleintjes zo geweldig en gezellig dat er toch maar een slotje op de deur is gemaakt... een anti inbraak- of uitbraakslotje, om het zo te noemen! Deze drie langneuzen zijn allemaal zo vreselijk lief en knuffelen o zo graag.

Vrijdag zijn er foto's van Sera haar nek gemaakt en nu blijkt dat ze een tussenwervelschijf mist. Hier moet ze gewoon vreselijke pijn aan hebben... ze krijgt nu langwerkend pijnstillers. Hopelijk komt er toch eindelijk een rustig, lief gezin voor Sera... zij verdient het zo en wacht al een tijdje op een warme mand.

Vervolgens werden we al weer geroepen voor de lunch en daarna zijn we gaan wandelen. Eerst met Madonna, Sera, Hucco en Suzie. Dit ging supergoed. Suzie past zich steeds beter aan en krijgt steeds meer vertrouwen. Ze zoekt steeds contact met je en ze is gewoonweg alleen maar een lieverd. We gingen onderweg lekker in de schaduw op de grond zitten en ze kwamen er allemaal gezellig bij liggen. Zelfs Sera lag te rollen door het gras en Madonna deed een poging om bovenop Roy te gaan zitten die languit lag... ook Hucco lag languit alsof hij dit dagelijks doet.

Daarna mochten Alfie en Bertie mee, en als ''hulphonden'' Hucco en Chica. Met Bertie ging het ook weer heel goed, ook hij begint zich steeds meer op zijn gemak te voelen en ook hij zoekt steeds contact. Hij blijft keurig bij je lopen en als je gaat rennen loopt hij prachtig mee. Echt en hondje voor sportieve mensen die graag gaan hardlopen.

Alfie ging ook al weer beter, hij liep met Remco mee. Hij liet nog wel een keer zien hoe hij kon steigeren maar gaandeweg bleef hij rustig en keek zelfs nieuwsgierig achterom wat er nou iedere keer voorbij kwam rijden. Bij een weiland vol nieuwsgierige koeien was het een ander verhaal. Alfie moest eerst grommen naar die enge wezens, maar keek er later toch wel rustig naar... Bertie deed hard zijn best om ze weg te blaffen. Dit wordt dus het volgende oefenproject met hem.

Daarna, waren onze adoptanten gearriveerd met hun knappe Amos. Ze kwamen kijken of Chica een geschikt vriendinnetje voor hem zou zijn. Nou, het was zoals Astrid zei "Love made in heaven". Ze begroetten elkaar, gaven elkaar meteen kusjes en vonden elkaar heel erg lief.
Het grappige is het verschil tussen Amos en Chica. Hij is een enorme reu en zij is een heel ieniemienie teefje. Zij liep zo onder hem door!
Chica mag bij Amos gaan wonen en wordt 4 september opgehaald... Geweldig nieuws!!!

groetjes vanuit Balkbrug,

Lucia, Remco en Roy

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.