Balkbrug 16-10-2011

16 oktober 2010 20:00

Zaterdag 16 oktober 2010
 
Hallo allemaal,

Roy en Remco waren 9.00u aanwezig en ik was een half uur later ook in Balkbrug. Het transport uit Spanje voor Astrid was al vroeg gearriveerd en ze waren al aan het hondjes (ongeveer 30!) uitladen. Uiteraard kun je dit weer volgen op de site van Astrid Koningen. Ik drukte ook meteen een hond in mijn armen en rook de hele dag naar een heerlijke Spaanse parfum, Roy ook;)
Er zat 1 hond voor ons bij, Bruno een mix windhond/pointer. De eerste indruk is: een erg lieve mooie hond. Toen weer snel aan het poetsen en dat is fijn samen met Roy en Remco. Remco gaat poep scheppen en Roy houdt de wind eronder dus om 11.00 uur waren alle kennels schoon, natuurlijk samen met de medewerkers van Astrid.

Na een kop koffie zijn we met Shelva en Dorita gaan wandelen. Remco ging even naar huis en kwam later in de middag weer terug. Daarna was het wachten op Hub (van Hannie) met de 2 adoptanten voor Hucco. Ze arriveerden net na de lunch. Lucia kwam ook even langs met haar man Chris, want die waren in de buurt. Lucia en Roy drukten mij naar voren… het was even onwennig voor mij. We gingen even wandelen met Hucco en dan loopt het allemaal vanzelf. Deze mannen lijken duidelijk en rustig, iets wat onze lieve puberachtige Hucco nodig heeft. We gaan duimen dat hij nu zijn definitieve gouden mandje heeft gevonden. Hucco had een prachtige mooie halsband van Tina gekregen en de mannen kochten een nieuwe riem bij Astrid. Thuis hadden ze al 2 lekkere bedden voor Hucco aangeschaft, ze hadden er zichtbaar zin in.

Inmiddels waren Janette en Margriet ook gearriveerd en zij hebben volgens mij met bijna alle honden gewandeld, dat was superfijn. ’s Middags heb ik nog gewandeld met Madonna en later met Alfie. De windhonden hadden het koud buiten en zijn dus niet laat naar binnen gegaan. Ze hebben allemaal nog een lekker pensstaafje gekregen.

Janette en Margriet hadden ze even lekkere warme jasjes aangedaan waarop Astrid later zei: van wie zijn die hysterische jasjes… altijd weer lachen met die Astrid. Toen ik met Alfie aan het wandelen was zag ik Roy, Remco, Janet en Margriet al zwaaiend voorbij rijden.
Heb nog even geholpen met het opruimen van de buitenkennels en nog hondenbakken afgewassen en ging 17.15u weer richting het Noorden.

Groetjes van Janette, Margriet, Remco, Roy en Klaske

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.