BG en FBM Transport 25-07-2020

26 juli 2020 09:33

Zaterdag 25 juli... "Zwarte zaterdag", maar niet voor Zuma van FBM en Vilma, Pumba en Killian van BaasGalgo. Gisteren zijn zij aangekomen om hier aan hun nieuwe leven te beginnen.

Zuma kwam al vroeg aan als enige adoptiehond van uit FBM deze keer. Maar of het er nu 1 of 10 zijn... dat maakt niet uit, want de aankomst is hoe dan ook een feestje. Zuma is echt een black beauty en ze kreeg een prachtige ontvangst bij haar nieuwe thuis. Er hingen slingers en een groot bord met Welkom Zuma. Hoe ontroerend is dat?!

Het zat het transport van de BaasGalgohonden een beetje tegen, want die reden helaas een file in en liepen daardoor vertraging op. Maar onder het genot van een bakkie koffie met wat lekkers was het wachten geen straf. En daar waren ze dan.... dove Podenca Vilma, pup Pumba en knappe man Killian.

Vilma was erg bang toen ze bij BaasGalgo kwam, maar wat waren we aangenaam verrast dat die angst bijna weg was/is. Natuurlijk nog onzekere momenten en ze kan schrikken omdat ze niets hoort, maar verder had deze dame er wel zin in. Ze wilde al los om te rennen en op onderzoek te gaan, maar dat hebben we natuurlijk niet gedaan. Vilma heeft vervolgens de "taxi" genomen en is naar haar nieuwe thuis gebracht. De kennismaking is prima verlopen en ze heeft nu maar liefst 4 stoere galgomannen om zich heen. Je eigen harem, Vilma, nu Flo.

Pup Pumba was lekker energiek en stuiterde een beetje alle kanten op aan de riem. Een onbevangen vrije blije gup die nog wel wat dingen te leren heeft en de nodige levenslessen zal krijgen van de mensen die hem nu opvangen met optie tot adoptie en de 3 honden die zij hebben. Waaronder knappe Socks... een leuke ruwharige jongen die ook via BaasGalgo als pup is geadopteerd.

En Killian die het wel wat spannend vond natuurlijk, maar ook wel een rust uitstraalde, zoals hij is omschreven vanuit BaasGalgo. Terwijl Killian onderweg was vanuit Spanje kwam er een mail met interesse voor hem, dus waarschijnlijk gaat hij niet zo heel lang in zijn opvanggezin blijven!

En zo hebben afgelopen nacht weer 4 honden heerlijk in een huis geslapen met lekkere mandjes en zijn wakker geworden in een totaal andere wereld. Er is weer veel aan vooraf gegaan en we zijn iedereen dankbaar die op zijn/haar manier hier weer een bijdrage aan geleverd heeft! We blijven dat benoemen, maar soms voelt het alsof het gevoel erachter amper met woorden te omschrijven is.

Lieve Zuma, Vilma, Pumba en Killian, geniet van jullie leven hier!!!

Groetjes,
Carin

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

7 maanden geleden geplaatst door John en Beja Lambrix

Wat was het nog spannend allemaal om onze Zuma op haar bankje in België te krijgen. Ongelooflijk veel dank aan Renee en Laura en jullie hele team om dit allemaal mogelijk te maken. Onze Zuma brengt nu al zoveel vreugde in ons leven.