Bianca loopt Kennedymars!

13 mei 2012 11:21

Gisteren heeft onze vrijwilliger Bianca Sijben de Kennedymars te Zwolle gelopen, maar liefst 80 kilometers, om GINN te sponsoren. Hieronder het verslag van Bianca:

Hallo allemaal,

Tina vroeg mij om een verslag te maken van deze indrukwekkende dag. Dit doe ik dan ook met plezier. 

Op vrijdagmiddag 11 mei, stapten mijn vriend Björn en ik in de auto richting Zwolle. We hadden een kamer geboekt in hotel De Koperen Hoogte (ca. 10 km achter Zwolle), zodat ik voor de start nog wat kon slapen en Björn zou er uiteraard de nacht doorbrengen. Onderweg zijn we een lekker biefstukje gaan eten bij Van der Valk in Apeldoorn. Ik moest vroeg eten, omdat het anders te zwaar op de maag zou liggen, als ik dit voor de wandeling zou doen.

De volgende stop zou bij Janette zijn. Ze wilde graag GINN promoten bij de start en bij de finish. Daarvoor had ze een paar hesjes nodig en om verzendkosten te besparen, hebben we deze even gebracht. Zo hadden we ook de tijd om even rustig kennis te maken en te knuffelen met haar lieve honden. We spraken af dat Björn me om 20.30 uur zou afzetten bij Janette en we samen naar de startplaats zouden gaan. Janette wist er de weg, wat voor mij weer wat rust bracht. Na een kop koffie hebben we onze reis hervat. Aangekomen in het hotel was het tijd om een dutje te doen, heerlijk...

Om 20.10 uur zijn we weer richting Janette vertrokken. Hier maakte ik kennis met vrijwilliger Edith en met haar, eveneens lieve hond Rayo. Edith en Rayo zouden mij ook begeleiden naar de start. Eenmaal compleet waren we klaar om te gaan, Janette nam Galgo Guus mee naar de start. Björn bleef achter bij Berry. 

Eenmaal aangekomen op het Grote Kerkplein was het afwachten op het startsein. Mijn maag zat van de zenuwen zowat in mijn keel. De honden vielen aardig op, wat natuurlijk reacties opriep bij de mensen. Wat de reacties betreft; daar kan ik niet veel over zeggen, de dames zullen dit aanvullen met een eigen verslag. Wat ik wel van Edith gehoord heb is dat een kind tegen zijn moeder zei; Mam pas op, daar komt een gevaarlijke hond!! 

Om 22.00 werd de start ingeluid met een bel en alle wandelaars gingen op weg. Ik moest 3 rondes lopen van 21 km en nog een laatste ronde van 17 km. Ik had nog nooit 's nachts gelopen, maar het was heerlijk. Je kunt dan niet zien hoe uitgestrekt het stuk is wat voor je ligt, dat werkte voor mij perfect. Ik zette een luisterboek op, zodat ik afgeleid werd van de te verwachten moeheid en pijn. Om 23.30 uur belde Björn me op dat hij net terug was van Berry en Janette. Ze hadden een gezellige avond met elkaar doorgebracht.

De eerste 3 rondes gingen boven verwachting goed, bij de laatste 17 km werd het wel een beetje afzien. Toch wist ik de finish te behalen en daar stonden Janette, Tina en Edith samen met de honden Rayo en Sabri op me te wachten. Bij deze aanblik kwamen de emoties vrij, die o.a. veroorzaakt werden doordat ik trots was op dit team, de pijn en de moeheid. Na het knuffelen en kussen nam ik de mooie bloemen in ontvangst. Van Edith kreeg ik ook nog een leuk blik met snoep, heel toepasselijk want ik ben gek op leuke blikjes. We moesten de nodige keren op de foto, want ons clubje trok de aandacht van diverse fotografen. Vervolgens heb ik de behaalde medaille opgehaald en werd het langzaam tijd huiswaarts te keren. Na een laatste knuffel was het dan zo ver. Moe maar voldaan keerden we terug naar Limburg. 

Tot slot wil ik Janette, Tina en Edith bedanken voor hun steun en inzet. Verder wil ik ook mijn vriend Björn bedanken, want dit soort ondernemingen kan ik niet waarmaken zonder zijn support. GINN bestaat uit een bijzonder gemotiveerd en gepassioneerd team. Ik ben ervan overtuigd dat we samen veel goede dingen kunnen bereiken. 

Liefs Bianca

* * *

Rond het middaguur zijn wij met 3 GINN-vrijwilligers, Janette, Edith en Tina en de galgo’s Rayo en Sabri naar het Grote Kerkplein in Zwolle getogen, om Bianca te verwelkomen. We droegen allemaal het knalgele vestje om Bianca’s actie, en GINN natuurlijk, te promoten. We hadden veel bekijks met de vestjes en met de galgo’s uiteraard. We werden door veel mensen aangesproken, we zijn veel gefotografeerd, we hebben veel GINN-folders uitgedeeld en we werden zelfs geïnterviewd. Ook Rayo en Sabri kregen veel aandacht en lieve knuffels.

Dit was weer een hele mooie gelegenheid om GINN te promoten, maar de allergrootste inzet is natuurlijk gepleegd door Bianca zelf. 80 harde kilometers gelopen, vrijdagavond 22.00 uur vertrokken en de hele nacht en ochtend doorgelopen. Wat een prestatie! Bianca, je bent een geweldige kanjer dat je je zo hebt ingezet voor Greyhounds in Nood Nederland. Klasse!

Groetjes van
Bianca & Björn, Janette, Edith, Tina en natuurlijk van Rayo en Sabri.

Onderstaande foto kregen we toegestuurd via mail, met vriendelijke dank aan fotograaf Harry ten Klooster van http://www.weblogzwolle.nl/content/view/29374/1/ en ook de eerste foto van de diaserie, het vertrek van de wandelaars, komt van Weblog Zwolle.

 Photobucket

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 8 jaren geleden geplaatst door nancy

Hey Bianca!

Wat knap van je om zover te lopen en dan ook nog voor een goed doel....!
Ik kan het je niet na doen.
Echt superrrrrrrr

Gr. Nanc

Ongeveer 8 jaren geleden geplaatst door Jan

Als "schoonvader"ben ik natuurlijk erg trots op Bianca,ze doet dat toch maar even(80 km)
Ik wist wel dat ze dit kon maar desondanks proficiat en alle lof ook van Marian natuurlijk!

gr.Marian en Jan.

Ongeveer 8 jaren geleden geplaatst door Carin

Bianca, diepe buiging en respect voor jou!!! Wat een wandeling zeg. Super!
Ook leuk dat er nog supporters van GINN op 4 benen en op 2 benen waren om je te ondersteunen.

Ongeveer 8 jaren geleden geplaatst door Edith

Bianca je bent een kanjer!
Mijn twee collega's (mannen) hebben een Kennedymars gelopen en 1 heeft het hem uitgelopen en 1 niet. Als vierdaagse loopster van Nijmegen (50 kilometer) weet ik hoe ver 80 KILOMETER is!
Ik neem mijn petje voor je af en buig diep.

Ongeveer 8 jaren geleden geplaatst door Anita

SUPER gedaan, Bianca.
Weer mooie reclame voor GINN!!

Groetjes, Anita

Ongeveer 8 jaren geleden geplaatst door lucia&co

Bianca, ik heb diep respect voor je. Wat een eind lopen. En dat voor het goede doel. Ben zwaar onder de indruk.
En de andere dames? Zo fijn dat jullie er waren.
Wat een heerlijk stel vrijwilligers bij elkaar.

knuffel voor jullie allemaal

Lucia