Black is Beautiful 2!

28 september 2014 17:40

In het Scooby-transportverslag heeft u kunnen lezen dat er een aantal zwarte galgo's is geadopteerd en in de reacties op het verhaal van Sylvia leest u ook van adoptanten hoe blij ze zijn met hun zwarte galgo en hoe mooi ze opbloeien, als ze eenmaal gesetteld zijn en hun zware leven in Spanje een beetje te boven zijn gekomen. Dat is al heel mooi om te zien.

Maar toch... zowel Scooby als BaasGalgo als talloze andere Spaanse asiels kampen met een overload aan zwarte galgo's, dus daarom hier nog een keer een oproep: denk alstublieft aan de black beauties, zij hebben het extra zwaar omdat ze vaak zo lang moeten wachten op hun Gouden Mandje.

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 5 jaar geleden geplaatst door ineke

ook ik heb een"Happy grey", een mooie zwarte Greyhound uit Ierland. Zij had ook een pluizige bruine vacht toen ze bij mij kwam, maar na een paar maanden goeie voeding en lekker borstelen kwam er een prachtige zwarte vacht tevoorschijn. We moeten met een wandeling altijd extra tijd uittrekken zo vaak dat we worden aangesproken dat we een mooie hond hebben. Dus lieve mensen wat maakt kleur toch uit .....ze zijn zooooo lief!!!!
lieve groet Ineke en een poot van Caro

Langer 5 jaar geleden geplaatst door Monique

Ik snap dat nooit dat de zwarte honden zo slecht geadopteerd worden. Ik vind zwarte honden zo ontzettend mooi. Ik heb zelf ook een zwarte hond en ze zijn net zo lief als alle andere honden :-)

Groetjes, Monique en een pootje van Raja