Bumbury en Indio

16 juli 2017 22:12

Bumbury en Indio of eigenlijk Indio en Bumbury....

Deze 2 mooie galgoreuen verblijven in Royal Dog Resort en beiden wachten al lang op een eigen thuis. Bumbury al ruim een jaar en Indio inmiddels ook al 8 maanden. 

Indio is een bange hond, die in een vertrouwde omgeving laat zien dat er onder die lagen angst een leuke vrolijke en zelfs beetje lompe hond zit qua spel. Hij is dol op een balletje gooien en als hij je kent, dan is hij aanhankelijk en komt graag voor een knuffel. Bumbury is met zijn open karakter en “Vrijheid, blijheid”-motto een grote magneet voor Indio. Waar Bumbury is, is Indio.

Bumbury heeft helaas Leishmaniose en dat maakt zijn kans op adoptie kleiner. Erg balen voor hem en daarom is er voor hem een sponsor naar voren gestapt die het adoptiegeld voor Bumbury aan GINN betaalt als iemand hem graag wil adopteren. 

Arla Weijgerse van Royal Dog Resort doet het zelfde aanbod voor Indio als mensen Indio samen met Bumbury willen adopteren, zodat deze vrienden de rest van hun leven samen kunnen blijven. Voor beiden geldt wel dat de normale adoptieprocedure van GINN doorlopen moet worden.

Heeft u plek in uw hart en huis hebben voor deze 2 kanjers??! 

commercial photography locations

Meer informatie en foto's over beide mannen vindt u op hun eigen pagina's: http://www.greyhoundsinnood.nl/honden/bumbury en http://www.greyhoundsinnood.nl/honden/indio.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hoi Anita, als jullie deze twee mannen willen adopteren, neem dan even contact op met de regioconsulente van jou regio. Klik op Contact en dan op Regioconsulenten.

11 maanden geleden geplaatst door Anita vloet

Wij hebben interesse.
Krijg deze 2 heren niet meer uit mijn hoofd.
🐶🐶

11 maanden geleden geplaatst door Hannie & Arno

Dat is een zeer mooi gebaar, nu duimen dat er iemand is die hun beiden een huis wil bieden.
Pootje Violeta