Bus gestolen BaasGalgo

01 februari 2018 08:51

Update: JAAAA, het is gelukt, we hebben voldoende donaties gekregen om een tweede wielklem te kunnen kopen voor BaasGalgo, waarmee ze de bussen straks goed kunnen beveiligen tegen diefstal.

Iedereen heeeeel erg bedankt voor jullie bijdragen. Toppers!

* * *  

Twee maanden geleden is de grote rode bus "La Rojo" van BaasGalgo gestolen. De bus waarmee de honden naar het buitenland worden getransporteerd. De bus is met schade weer teruggevonden en is weer in gebruik. Afgelopen week echter is er opnieuw ingebroken en nu is de kleine witte bus gestolen. De bus voor dagelijks gebruik om honden naar en van de dierenarts te brengen en om zwervende galgo's mee op te sporen en te redden. We hopen uiteraard dat ook deze bus weer terecht zal komen.

Naar aanleiding van een tip van 1 van onze Facebookvolgers hebben we besloten om een deugdelijke en professionele wielklem aan te schaffen, zodat er geen bussen meer gestolen kunnen worden. De kosten bedragen € 130,-, die GINN voor haar rekening zal nemen.

We willen jullie vragen om met zijn allen een klein beetje geld te doneren, zodat we een tweede wielklem kunnen kopen, voor de tweede bus, zodra die gevonden is. Wil je meedoen, maak dan een klein bedragje over naar ABN-AMRO NL58ABNA0534240402, tnv Stg. Greyhounds in Nood, Utrecht, onder vermelding van "wielklem", dan zullen wij zorgen voor een tweede exemplaar.

Namens BaasGalgo alvast heel erg bedankt.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.