Chalet Manjefiek

04 maart 2019 18:41

Mijn echtgenoot en ik zijn al ons leven lang grote hondenliefhebbers. Onze honden hebben ons steeds vergezeld op vakantie. Het zoeken naar een vakantiewoning voor meerdere honden is niet altijd evident.  Om die reden kwamen we op het idee om zelf iets te kopen en dan specifiek in de Belgische Ardennen waar het heerlijk wandelen is met de honden.

Ons droomhuisje moest aan verschillende criteria beantwoorden: een niet al te grote goed omheinde (1,80 m) tuin (want je gaat toch veel wandelen, niet?), geschikt voor 6 personen en 3 honden.

En.... we hebben ons paradijsje gevonden! Chalet Manjefiek, heeft een "magnifique" uitzicht en is gelegen in het zeer rustig dorpje Beffe (deelgemeente van Rendeux). De chalet is niet ver van La Roche en Ardenne (12 km) en van Durbuy (ook zo'n 12 à 13 km). Vanuit de chalet kun je reeds prachtig wandelen en je komt er niet veel mensen tegen (wat heel goed is voor ons Spaans zorgenkindje Ziggy (een Mastin mix - geadopteerd uit Spanje), zij is 8 jaar maar nog steeds mensenschuw (als ze je niet kent natuurlijk).

Onze chalet zal 1 mei klaar zijn - maar je kunt nu reeds boeken. Neem alvast een kijkje op onze website www.chalet-manjefiek.com. Je kunt ons ook steeds volgen via Facebook https://www.facebook.com/chaletmanjefiek/?modal=admin_todo_tour

Veronique Weyns

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Hannie & Arno

Wij gaan al jaren op vakantie met Violeta en hebben geen probleem een chalet te vinden waar 1 hond mee mag, maar ik kan me voorstellen als je er meerdere heb dat het moeilijk is!
Daarom ook heel fijn dat jullie dit prachtige chalet verhuren.
Succes met alles.

pootje
Violeta