De lichtjesloop met Volta

21 maart 2018 08:30

Hier een verslagje van mijn eerste hardloop event met Volta

We waren op tijd van huis vertrokken zodat ik even rustig kon rondlopen bij het startpunt met Volta en haar alle veiligheidslampjes omdoen. Samen de kantine in om ons in te schrijven. Grote groepen mensen vindt ze geen probleem als ik erbij ben. Ze viel natuurlijk gelijk al op. Kreeg veel leuke reacties. De lampjes rond haar halsband vond ze geen probleem. Buiten liep het terrein goed vol met vrolijk verlichte mensen. Ze bleef wat dichter bij me lopen maar was niet echt bang of zo. Bij de start heb ik even gewacht met haar tot de grote snelle groep weg was, want dit vond ze even raar; die in 1 keer wegsprintende massa. De hele loop heeft ze heerlijk relaxt naast me gelopen net als tijdens onze trainingen. We kregen onderweg leuke aanmoediging, die had Volta natuurlijk niet nodig.  We zijn als tiende over de finish gekomen, iets waar ikzelf als longpatient heel erg blij mee was. We werden luid joelend binnengehaald en we werden door de omroeper nog even extra in de aandacht gezet.

Al met al een heel geslaagde eerste gezamenlijke loop. We gaan hier zeker mee door. En de volgende loopjes overdag zullen ook meer publiek en foto’s bereiken.

Groetjes Volta en Sonja

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

12 maanden geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Super zoals jij je inzet voor de Galgo's
Hardstikke leuk verslag!
Op naar de volgende "loop" met Volta!