Demonstraties in Spanje!

07 februari 2016 21:01

Vandaag hebben op verschillende plaatsen in Spanje, o.a. in Sevilla, Madrid, Barcelona en Malaga, demonstratiemarsen plaatsgevonden tegen het Galgoleed. Men is massaal de straat opgegaan, met vele vele geadopteerde galgo's om NEE te zeggen tegen de jacht met de galgo's, de mishandeling, het weggooien van de tienduizenden galgo's elk jaar na het jachtseizoen.

Heel Facebook is overspoeld met foto's en filmpjes van protesterende mensen. We hebben wat materiaal voor u verzameld, dat u hier kunt bekijken. We zien de banner van The Million Paw March for Justice in Madrid en Malaga, een banner van de Fundacion Benjamin Mehnert, Partido Animalista, de Spaanse Partij voor de dieren, BaasGalgo, maar ook particulieren die meelopen met zelfgemaakte borden en flyers.

Dit is geweldig! Vele vele Spanjaarden komen in opstand in hun eigen land tegen het galgoleed. Ook op de Facebookpagina's van de galgueros zijn deze foto's gespot. Het is ook onder hun aandacht gekomen dat vele Spanjaarden een vuist maken tegen hun praktijken!

 photo foto_zpsemgtwdgw.jpg

 "Wij hebben rechten. Wij hebben gevoelens."

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 4 jaren geleden geplaatst door te Brinke

Super dat de Spanjaarden nu zelf ook zo massaal aangeven dat het zo niet langer kan. Echt geweldig, dit moet toch wel z'n vruchten af gaan werpen voor de vele Galgo's. Hopen dat dit vanaf nu veel dierenleed zal schelen.

Ongeveer 4 jaren geleden geplaatst door Hannie & Arno

Waarom niet op wereld Galgo dag?
Pootje Violeta