Donatie door Teaming

28 februari 2019 18:50

Sinds de zomer van vorig jaar doen wij als Stg. Greyhounds in Nood Nederland (GINN) mee aan Teaming. https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

Wat houdt dat precies in? Teaming is een online tool om geld te werven voor een bepaald doel. In dit geval voor GINN. Het idee is ontstaan omdat  niet iedereen veel geld heeft om te doneren. Via Teaming kunt u  voor maar € 1,00 per maand toch een goed doel ondersteunen. Veel Teamers zorgen samen ook voor een heel mooi bedrag. Op het moment van schrijven hebben wij voor GINN 86 Teamers. Wij hopen natuurlijk dat dit er nog veel meer gaan worden.

Het geld dat we afgelopen 2 maanden gedoneerd hebben gekregen, dat was € 160,00, hebben we doorgeboekt naar de shelter 112 Carlota Galgos in Spanje. Dit geld is bestemd voor 2 honden die het hard nodig hebben, namelijk Alo en Mojo.

Dus u ziet, zelfs met een klein bedrag kunnen we samen toch de honden ondersteunen. Volgende maand zoeken we een andere hond uit die we met het geld van de Teamers gaan ondersteunen. Wij houden u hiervan natuurlijk op de hoogte.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.