Donaties januari en februari 2020

04 maart 2020 09:12

Beste donateurs,

Een nieuw jaar, een jaar waarin we hopen weer heel veel honden te kunnen helpen en de shelters te kunnen ondersteunen in hun financiële lasten. Het jachtseizoen is weer gestopt, dus de shelters zitten tot aan het dak toe vol. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder jullie hulp, dus wij, alle vrijwilligers van GINN, zijn jullie dan ook enorm dankbaar voor jullie giften. Groot of klein, met iedere euro zijn we blij.

In de maanden januari en februari samen hebben we weer een mooi donatiebedrag van € 1.550,- ontvangen. Van uw donatie kunnen we bijvoorbeeld ook een aantal honden alvast naar Nederland halen en plaatsten in een opvanggezin. De honden kunnen dan alvast wennen aan het leven in een Nederlands gezin.

Kijkt u ook eens hoe het met Teaming gaat, iedere maand € 1,- doneren. Vele teamers samen maken dan ook een heel mooi bedrag. http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/teaming

Iedere maand doneren we het teaming bedrag voor een specifieke hond of doel. In januari hebben we het teaming geld gedoneerd aan 112 Carlota Galgos voor de hond Libby. Waarschijnlijk hebben jullie haar wel voorbij zien komen. Libby was opgehangen en heeft nu blijvende schade aan haar hals/nek. Het gaat gelukkig wel steeds een heel klein beetje beter met Libby. In februari hebben wij het teaming geld aan BaasGalgo gedoneerd voor de hond Sugus.  Sugus had een aandoening waardoor hij een inwendige bloeding kreeg. De vrijwilligers van BaasGalgo en de dierenarts hebben er alles aan gedaan om Sugus er bovenop te krijgen. Helaas heeft Sugus op 19-2-2020 de strijd verloren.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, wij zijn alle donateurs enorm dankbaar. Wij hopen dan ook dat wij dit jaar op uw steun mogen rekenen.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.