Donaties januari en februari 2021

07 maart 2021 09:35

Beste donateurs,

Graag brengen wij jullie weer op de hoogte van wat we de afgelopen 2 maanden van jullie hebben mogen ontvangen, maar zeker ook wat we met het geld hebben gedaan.

In januari en februari hebben wij € 571,20 en € 883, 45 mogen ontvangen. Dat is echt een fijne start van het jaar. Van dit geld kunnen we de honden in de opvanggezinnen onderhouden en de dierenartskosten die de opvanghonden en de geadopteerde honden nodig hebben, betalen. Nu hoor ik u denken, de geadopteerde honden? Ja, als binnen 14 dagen blijkt dat een geadopteerde hond dierenarts hulp nodig heeft voor een aandoening die al voor adoptie aanwezig was, dan wordt dit door ons vergoed. Om u een idee te geven, vanaf 1 januari bedragen de dierenartskosten inmiddels € 1.590,-. Dus u begrijpt hoe blij wij zijn met uw donaties.

Het teaminggeld € 100,- van januari is naar FBM gegaan voor de hond Mito. Mito is de hond waarvan de voorpoot is geamputeerd. Er waren verschillende breuken in zijn voet en een bot was verbrijzeld. Gelukkig kunnen honden goed uit de voeten met 3 poten en is het fijn dat na de operatie meteen alle pijn weg is.

Het teaminggeld € 100,- van februari is naar BG gegaan voor Angela. U heeft vast de foto’s voorbij zien komen. Angela was er slecht aan toe toen ze bij BG aankwam. Haar staart was gebroken, een breuk in haar achterpoot, zwaar ondervoed, een hoopje ellende dus. Inmiddels is haar staart gedeeltelijk geamputeerd en is de breuk in haar voet geopereerd. Dus voor nu is het herstel voor Angela begonnen en gelukkig mag ze dat gaan doen in een opvanggezin in Spanje.

Wij hopen dat u ons blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven ondersteunen. U kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij u hartelijk voor uw steun en vertrouwen.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

13 dagen geleden geplaatst door Tina - GINN-Webmaster

Tineke, kijk op deze pagina, daar vind je alle info.
http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/donateur-worden

Ongeveer één maand geleden geplaatst door Tineke Kriekaard

Ik zou graag een bijdrage willen doen aan het transport van de honden. Zag dit op FB maar kan het bericht niet terugvinden.
Kunt u mij zeggen hoe ik dit kan doen?