Donaties juli en augustus 2020

03 september 2020 08:12

We geven u graag een overzicht van de ontvangen donaties van juli en augustus. In juli ontvingen wij € 234,- en in augustus € 280,- aan donaties. Wij zijn er weer erg blij mee en hebben de bedragen mede kunnen gebruiken voor het vergoeden van sommige medische facturen van de opvanghonden.

Het bedrag dat wij ontvingen via Teaming is voor de maand juli naar PAWS Ierland gegaan, voor de gevonden lurcher-pup Conor en zijn moeder. (Conor heeft het helaas niet gered...) Het Teaming bedrag van augustus is overgemaakt naar Scooby, als bijdrage voor de hoge onkosten die zij gemaakt hebben (en nog steeds maken) voor de vele, vele pups die zij momenteel te verzorgen hebben.

We danken allen die een donatie hebben gedaan: zowel rechtstreeks als via Teaming.

Wij hopen dat u ons blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven ondersteunen. We gaan langzaamaan weer richting het begin van het jachtseizoen in Spanje en wij hoeven u niet te vertellen wat dit betekent. Daarnaast ontvangen wij uit Ierland ook dagelijks berichten van zwaar verwaarloosde honden. De strijd is in beide landen dus bij lange na nog niet gestreden.

U kunt een donatie doen op rekeningnummer: ABN AMRO NL 58 ABNA 0534240402, BIC: ABNANL2A tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland. 

Of misschien wilt u Teamer worden voor GINN of voor 1 van onze shelters. Het kost maar € 1,- in de maand. Voor aanmelding lees hier meer: http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/teaming

Met elkaar kunnen wij zoveel meer: dank u wel, namens alle vrijwilligers van GINN!! 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.