Donaties juni 2020

03 juli 2020 09:18

Beste donateurs,

De vakantieperiode is in zicht, wij hopen dat iedereen toch een hele fijne vakantie gaat hebben dit jaar. Maar het zal zeker anders dan anders zijn.

Nu de grenzen weer open zijn, hebben we weer wat honden mogen verwelkomen vanuit Spanje en het volgende transport staat ook al gepland. En op 5 juli mogen we de eerste honden van dit jaar uit Ierland verwelkomen.

We proberen iedere maand een stukje te schrijven over wat we met het donatiegeld doen. Ook vermelden wij hierin iedere maand dat we zo blij zijn met jullie als donateur. En dat zijn we echt! Maar dan ook echt met allemaal. Of er nu iemand een groot bedrag kan missen, of misschien deze maand een keer iets extra’s, maar ook zeker met de donateurs die maar een paar euro kunnen missen. Iedere maand een paar euro is aan het einde van een jaar ook een heel mooi bedrag. Dus nogmaals, dank jullie wel!

Ook zijn er mensen heel creatief: een vrijwilligster van GINN heeft mondkapjes gemaakt en verkocht, de opbrengst was geheel voor GINN. Charity Solid Shampoo Bars (https://charitysolidshampoobars.nl/) maakt de heerlijkste zeepjes en doneert de opbrengst altijd aan een goed doel. De maand juni zijn wij de gelukkige. De Hondenfotograaf Nijmegen e.o. https://www.facebook.com/dehondenfotograafnijmegen) maakt prachtige Watercolor Art portretten van je huisdier, ook hiervan hebben wij een mooie donatie ontvangen. Maar ook de opvanggezinnen mogen genoemd worden. Velen vangen belangeloos een hond voor ons op, zodat deze hond beter voorbereid is op een adoptie. Dit is natuurlijk ook een donatie. En wat dacht u van alle vrijwilligers, die al hun tijd, liefde en energie in de stichting stoppen. Urenlang aan het bellen, mailen, rijden naar transporten, noem het maar op. Zo fijn dat er zoveel mensen ons, de Galgo’s en de Greyhounds een warm hart toe dragen.

In de maand juni hebben we een mooi bedrag mogen ontvangen van € 1.304,-. Dankzij dit mooie bedrag hebben we de shelters deze maand een extraatje kunnen geven. Naar alle shelters waar we mee samenwerken is € 200,- overgemaakt. We werken samen met BaasGalgo, Scooby, FBM, PAWS en 112 Carlota Galgos.

Het teaminggeld van de maand juni is naar BaasGalgo gegaan als bijdrage voor de vele puppy’s die zij op dit moment opvangen.

Wij hopen dat u ons blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven ondersteunen. U kunt een donatie doen op rekeningnummer: ABN AMRO NL 58 ABNA 0534240402, BIC: ABNANL2A t.n.v. stichting Greyhounds in Nood Nederland.

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.