Donaties maart 2019

08 april 2019 08:23

In de maand januari is er naar onze donateurs een mail uitgegaan met het verzoek om ons ook dit jaar weer financieel te ondersteunen. Nou daar is gehoor aan gegeven! Wij hebben in de maand februari een mooi bedrag van € 2.117,- mogen ontvangen. In de maand maart was het bedrag € 562,-. Kortom een mooi begin van het jaar.

Maar daar staat tegenover dat we in deze maanden ook weer de nodige dierenartskosten hebben moeten maken. In de maand februari was dat € 450,- en in de maand maart € 420,-.

Ook de donaties via Teaming lopen langzaam op. Per maand € 1,- doneren lijkt niet veel, maar vele euro's samen maken ook een mooi bedrag. We zitten inmiddels rond de 90 teamers, dus iedere maand € 90,-. Mooi toch!!

De Teamingdonatie van maart gaat naar de vondeling galgo Fisiana bij FBM. Ook hebben we weer een mooi bedrag van € 85,- ontvangen van een veiling, georganiseerd door een van onze vrijwilligsters (waarvoor uiteraard heel veel dank!). Dit bedrag gaat naar Jupiter. Jupiter zit ook bij FBM en heeft een klaplong. Het geld dat we in April via Teaming gaan ontvangen is gereserveerd voor de honden in Scooby. Een van onze vrijwilligsters gaat in mei op bezoek bij Scooby en zorgt met dit geld voor wat extra voer voor de honden. Zo ziet u, ook het Teaminggeld wordt iedere maand goed besteed.

Wij, maar vooral de honden zijn blij en enorm dankbaar voor jullie steun aan ons.

In verband met de nieuwe privacywet worden de donateurs niet bij naam genoemd.


Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Janette

Wat fijn dat de 85 euro van mijn sieradenveiling aan Jupiter gespendeerd gaat worden! Vlak voor de zomer, zo ergens in juni zal ik nog weer een keer een veiling van sieraden houden (de aankondiging hiervoor is altijd op Facebook; houd dat dus in de gaten). Liefs, Janette Mooi