Donaties maart en april 2020

04 april 2020 08:31

Beste donateurs,

Het Coronavirus slaat hard toe in de wereld. Wij leven mee met de honden en vrijwilligers in de shelters. Door de sluiting van alle grenzen, zullen er voorlopig geen honden vanuit Spanje en Ierland onze kant op komen. Er komen alleen maar honden bij, dus het wordt nijpend in de shelters. Wij hebben dan ook namens GINN deze maand een mooie donatie gedaan aan alle shelters en hopen dat ze hierdoor weer wat lucht krijgen.

We hebben in de maand maart 2020 een mooi bedrag van € 635,- aan donaties mogen ontvangen. Van het teaming geld hebben we in maart het geld overgemaakt naar Scooby voor de hond Lagartija, zij heeft net als zoveel andere honden Leishmaniose en heeft hier medicatie voor nodig. Het geld voor de maand april is samen met het verjaardagsgeld van een van onze vrijwilligers aan PAWS geschonken. Dit zal worden gebruikt voor voer of andere benodigdheden, die zij nu heel hard nodig hebben.

Wij hopen dat u ons blijft steunen, zodat wij de shelters verder kunnen ondersteunen in deze hele moeilijke periode. U kunt uw donatie storten op rekeningnummer: ABN AMRO NL 58 ABNA 0534240402, BIC: ABNANL2A tnv stichting Greyhounds in Nood Nederland.

Wij willen u namens alle vrijwilligers en honden hartelijk danken voor uw steun.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Linda, heel hartelijk dank voor je bijdrage!

11 maanden geleden geplaatst door Linda van Gamerem

Lieve allemaal, hier was ik al weken bang voor, het sluiten van de grenzen en dus ook het transport van de honden.
Namens lieve Rojo (na een gelukkig half jaar bij ons ook gestorven aan Leishmania) en namens, nu zes jaar bij ons, onze allerliefste Canica doen wij een donatie voor al die galgo's en andere honden die nu mogelijk nog lang moeten wachten op een warm mandje en voor al de stichtingen en vrijwilligers.
Wachten op betere tijden. We doen met z'n allen ons best op alle fronten, toch?
Groeten van Canica en Linda uit Gouda.