Donaties mei 2020

08 juni 2020 16:34

Beste donateurs,

De wereld lijkt weer een klein beetje tot leven te komen. Scholen zijn weer open, de restaurants en bioscoop mogen beperkt weer bezocht worden. Nu maar hopen dat het allemaal goed blijft gaan. Ook wordt er weer een aantal transporten gepland. De eerste transporten van FBM en van Scooby zijn geweest. De honden zijn uiteraard volgens de regels van het RIVM door hun nieuwe baasjes opgehaald. Voor de honden en hun nieuwe familie een feest en voor de shelters weer een beetje lucht.

Ondanks dat de wereld een beetje op zijn kop stond, zijn de donateurs ons gelukkig niet vergeten. In de maand mei hebben we een mooi bedrag mogen ontvangen van € 750,-.  Hier kunnen we onder andere het oude dametje Holly van ondersteunen. Haar verhaal is te lezen op onze site: http://www.greyhoundsinnood.nl/articles/holly-17-jaar

Het teaming geld van de maand mei is naar FBM gegaan voor Galan. Galan is geopereerd aan zijn heup en aan zijn knie. Hij heeft nog een lange weg aan revalidatie te gaan. Maar we duimen dat het goed gaat komen met deze jongen.

Wij hopen dat u ons blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven ondersteunen. U kunt een donatie doen op rekeningnummer: ABN AMRO NL 58 ABNA 0534240402, BIC: ABNANL2A tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland.

Wij willen u namens alle vrijwilligers en honden hartelijk danken voor uw steun.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.