Donaties mei t/m augustus 2019

03 september 2019 15:38

Beste donateurs,

De afgelopen maanden is het door vakantie wat rustig geweest vanuit ons. Maar zeker niet door jullie, de donateurs. We hebben weer mooie bedragen mogen ontvangen. In de maand mei € 699,-, in juni € 528,-, in juli € 623,- en in augustus € 674,-.

Het opgehaalde geld via Teaming is in de maand mei gegaan naar: BaasGalgo voor de hond Jandro. Jandro is een blinde galgo mix die in een speciale opvang zit. Dit kost BaasGalgo extra geld en ook hebben ze flink wat medische kosten voor hem gehad.

In de maand juni naar: PAWS, zij zijn aan het sparen voor een nieuwe bus zodat zij het vervoer van de honden in de toekomst zelf kunnen gaan regelen.

In de maand juli naar:  FBM  voor de hond Galaxy. Zij is bij FBM binnen gekomen met gebroken heupen en knieën. Zij is meteen geopereerd en langzaam aan herstelt Galaxy.

In de maand augustus naar: 112 Carlota Galgos voor de hond Hermes. Hermes is binnengekomen met een afschuwelijke wond aan zijn voet. De specialist gaat proberen om zijn achterpoot te redden.

Het geld dat we ontvangen hebben van het Elzendaal College (zie bericht op onze site) is verdeeld over de 5 shelters waar wij mee samenwerken. Bij FBM hebben we gehoor gegeven aan de oproep om een boom te doneren. FBM ligt in het zuiden van Spanje, waar het in de zomer erg warm kan worden. Door meer bomen te planten, creëren ze meer schaduw voor de honden. Het Elzendaal College heeft nu een boom met hun naam op het terrein van FBM staan.

Ook hebben we in augustus alle vijf shelters een donatie gedaan van € 250,- voor spullen, voer of medicatie. We hebben gevraagd of ze een foto willen sturen van wat ze ervoor hebben gekocht. Zodra deze binnen zijn, zetten we deze foto’s op onze site.

Namens alle honden en vrijwilligers van GINN willen wij jullie weer enorm bedanken voor jullie donaties!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

10 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Dankjewel, Karin. Heel lief!

10 maanden geleden geplaatst door Karin de Wit

Top! Heel goed te lezen waar het geld precies naartoe gaat. Ik ben zojuist begonnen met Teaming. Kleine beetjes....

10 maanden geleden geplaatst door Christianne Oris

Leuk te lezen waaraan het geld besteed is, doe zo voort!