Donaties september 2020

05 oktober 2020 18:56

Begin van een nieuwe maand, dat betekent weer een overzicht van de donaties. In september mochten we € 611,- aan donaties ontvangen.

Het Teamingbedrag van september is bestemd voor FBM, voor podenco Melocotón. Deze pechvogel is net aangekomen bij FBM, nadat hij gered is door FBM-vrienden. Deze prachtige hond heeft een ruggengraat fractuur met bijbehorende verlamming van de achterste ledematen. Bij aankomst maakte de misvorming van zijn rug, veroorzaakt door de onderbroken wervelkolom, een diepe indruk op de medische staf. Zij denken niet dat hij weer zal lopen, maar Melocotón heeft een MRI, ruggengraat-fixatie operatie en een karretje nodig om zijn mobiliteit te waarborgen.

Verder waren we in de gelegenheid om in september € 750,- te kunnen verdelen onder de samenwerkende asielen. Als extraatje voor alle extreem hoge kosten waar ieder asiel mee te maken heeft: voerkosten, medische kosten, transportkosten, puppykosten, reparatiekosten... Noem het maar op en zij hebben het. Er is altijd wel iets dat de aandacht vraagt. Dus mede dankzij alle gulle gevers konden wij weer een steentje bijdragen.

Dank aan u allen, voor uw (soms al jarenlange) trouwe support! Alle donaties zijn voor ons absoluut geen vanzelfsprekendheid, maar wij zijn u er hartstikke dankbaar voor dat wij dit, mede namens u, allemaal kunnen overmaken.

Warme groet,
alle vrijwilligers van Greyhounds in Nood Nederland

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.