Een pyama voor Lauren

22 april 2018 08:22

Vanaf het begin hebben Carla en ik Lauren gevolgd. Jeetje, wat heeft deze prachtige Galgoman laten zien dat het bijna onmogelijke tóch mogelijk is! Wat heeft hij geknokt  Hij gaf niet op. Daarom is het idee geboren om voor hem een fleecepyjama te maken. Ik heb contact gezocht met Barbara, de adoptant van Lauren en gevraagd of ze het leuk  vond dat Carla en ik een lekker warme pyjama voor Lauren zouden maken. Yes! Ze vond het een super idee. En de kleur??? ROOD!! VUURROOD! De kleur van de overwinning. Dus een rode zal het zijn. 

Hup, snel stof uit zoeken en ja hoor, ik vond een  vuurrode fleece voor deze knokker. De maten werden doorgegeven, daarmee zijn Carla en ik aan de slag gegaan. We hebben samen al heel wat pyjama’s gemaakt, maar deze was toch zo bijzonder en zelfs spannend om te maken. Zorgvuldig werden naden plat gestikt en alles wat ruimer gemaakt zodat hij zich niet zou bezeren bij het aan en uit doen. De schat is nog magertjes en heeft veel littekens. De pyjama is lang genoeg gemaakt zodat zijn kontje lekker warm ingepakt zit.

Nadat de pyjama en nog wat kleine verrassinkjes zorgvuldig waren ingepakt en verstuurd, was het voor ons wachten of de pyjama zou bevallen en passen. En ja, daar stond hij op Facebook zo ontzettend stoer te zijn. We hadden allebei een brok in onze keel!

Lieve Lauren, het was voor Carla en mij een eer om dit voor jou te doen en let maar op je brievenbus want in het najaar komt er nog een aan!!

Het gaat je goed lieve jongen,

Tania en Carla XX

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

9 maanden geleden geplaatst door Renée Smith

Wat superlief, en wat staat het hem mooi.... Heel ontroerend hoe deze hond toch nog terecht is gekomen.

9 maanden geleden geplaatst door Mieke van Erp

Geweldig voor deze kanjer. Kan die nog wel gebruiken voor de kilootjes eraan zitten!!