FBM Transport 17-10-2020

18 oktober 2020 13:29

Voor mij persoonlijk was dit een extra speciaal transport. In februari was ik zelf voor het eerst op bezoek bij FBM en ik zal nooit vergeten de aandoenlijke brindle galgo in de ziekenboeg met de liefste ogen maar met een ontzettende slechte huid, overal schilfers en wondjes. Ziek maar toch alsmaar kwispelend knuffels en aandacht vragen. Dat was Atún. Hoe geweldig is het dan om vandaag deze schat uit de transportbus te zien stappen! Nu een prachtige verzorgde huid en met wederom een nieuwsgierige blik. Zijn adoptanten hadden al een mooie GINN jas, stevig tuig en halsband met dank aan Tania uitgekozen en stonden te popelen om Atún eindelijk te zien. Wat een blijdschap!

Bij Atún in dezelfde bench zat de duidelijk bange kleine tengere galga Ada. Uiteraard hebben we dit bibberend meisje net als Atún meteen goed dubbel aangelijnd en een lekkere warme GINN jas aangetrokken want het was koud! Haar adoptanten hebben ervaring met bange honden dus het komt vast en zeker helemaal goed met lieve Ada.

Inmiddels heb ik al een foto ontvangen van een relaxte Atún in zijn eigen fauteuil, dus dat zit ook wel snor!

Mijn grote dank aan FBM voor de goede zorgen van Atún en Ada. Uiteraard ook een dikke dankjewel aan de chauffeurs die wederom een hele lange rit achter de rug hebben om deze lieverds naar hun gouden mandje te brengen! En een mega bedankt aan iedereen van GINN!

Lieve groetjes,
Lilian

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.