FBM Transport 18-01-2020

19 januari 2020 17:32

Gisteren 18 januari zijn vier FBM geluksvogels gearriveerd bij Hannie in Maastricht, namelijk Mabel, Belgrado, Rico en Negra. Het transport was iets vroeger dan verwacht. Gelukkig hadden sommige adoptanten lekker een hotel geboekt zodat ze vlug ter plekke konden zijn.

Tania had vooraf een mooie kraam klaargemaakt met halsbanden, riemen, jassen en tuigen in allerlei kleuren. Hannie zorgde voor een goed bakkie koffie met wat lekkers erbij voor tijdens het wachten en fotografe Yvonne stond te popelen met haar camera om alle mooie momenten vast te leggen. Toen werd er luidkeels geroepen “Ze zijn errrrrr!!!” en daar was de bus.

De lieve Spaanse chauffeuses haalden voorzichtig één voor één onze honden uit de bus. Deze werden rustig naar de tuin gebracht waar ze de planten even lekker konden bewateren en bemesten. Zo, even bijkomen van de lange reis!

Rico en Mabel moesten nog even wachten op hun ouders, maar werden ondertussen lekker verwend met brokjes, water en kriebels. Deze twee waren de rust zelve. Ook Belgrado was lekker kalm. Heerlijk om te zien! Daarentegen vond Negra het allemaal best eng. Deze dame was erg onder de indruk en wilde zich het liefste verstoppen, maar met veel ‘Tender loving care’ komt dat vast goed!

Nadat er jasjes, halsbanden en tuigen gepast waren, werden de adoptiecontracten officieel ondertekend en mochten alle lieverds richting hun nieuwe huis. Een nieuwe start van een liefdevol en gelukkig hondenleven!

Mijn grote dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!
Liefs,
Lilian

In dit verslag een selectie foto’s. Voor het complete foto-album klik hier: https://photos.app.goo.gl/kF1fmafZxWkY6oDJA

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Leuk verslag!
Was een heel gezellig transport.