FBM Transport 20-03-2021

21 maart 2021 18:26

Gisteren was het de 'Internationale Dag van het Geluk' en wat een geluk gingen 10 Galgo’s op deze dag tegemoet! De FBM-bus was zoals altijd een dag van te voren vertrokken en heeft eerst enkele honden naar België gebracht. Rond 10:15 uur kwam de bus in Maastricht aan.

Vandaag kon de FBM-bus voor het eerst terecht op een prachtige nieuwe locatie, geregeld door onze vrijwilligster Tania. Een veilig omheind veld met parkeerplaats. De parkeerplaats hebben we fijn kunnen indelen met een heuse GINN-kraam voor de verkoopspullen, een tafel om rustig de contracten op in te vullen en er was natuurlijk ook plek voor een lekker bakkie koffie met cake.

De chauffeurs (twee hele lieve mannen) hebben de honden rustig een voor een uit de bus gehaald: Marcela, Solana, Remolino, Dana, Vainilla, Duero, Alegria, Natalia, Kewel en Eclipse. Ze kregen elk een tijdelijke riem en konden zodoende eerst veilig met hun baasje de pootjes strekken, plasjes doen, eten en drinken. Het zonnetje liet zich volop zien waardoor de adoptanten met hun nieuwe viervoeter lekker even rustig een wandelingetje door het park konden maken. Ondertussen werden er jasjes, tuigen, halsbanden gepast en de adoptiecontracten werden ingevuld. Voor onze vrijwilligster Kiki was het wel een hele speciale dag. Zij heeft Vainilla vandaag geadopteerd!

De bus kon dankzij vele donaties lekker gevuld worden met onder andere voer, dekens en medische spullen. Hulde aan de chauffeurs die elke keer weer zo’n grote afstand afleggen!
Het was een gezellige en relaxte dag voor iedereen. Hartelijk bedankt aan iedereen die deze aankomst mogelijk heeft gemaakt!

Wij wensen onze adoptanten ontzettend veel geluk toe en we hebben inmiddels al de eerste positieve berichten binnen gekregen!
Liefs,
Lilian

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.