FBM Transport 23-01-2021

24 januari 2021 18:01

Op zaterdag stonden we rond 11.00 uur met een klein clubje vrijwilligers klaar om de bus te verwelkomen met aan boord 8 honden afkomstig van FBM. Gelukkig was er een waterig zonnetje, en met koffie, warme chocolademelk en lekkere koeken hielden we ons warm. En ja ja, daar kwam de bus aan! Een voor een werden de honden aangelijnd uit de bus gelaten en sommigen kregen een tijdelijke warme jas aan, in afwachting van hun adoptant. In verband met de huidige situatie kwamen de adoptanten per 2, zodat we afstand konden houden en voor iedereen de tijd konden nemen.

Rond kwart over 2 waren alle honden voorzien van halsband, tuig en jas en vertrokken zij dubbel aangelijnd in de auto richting hun nieuwe toekomst. De ene hond vond dit wat spannender dan de andere... Maar ondertussen hebben ons de eerste berichten en foto's al bereikt van hoe de eerste nacht verlopen is. En dan kan je niet anders dan blij zijn. Want hier doen we het voor! Sommige van deze honden hebben lang in het asiel gezeten en zijn gewend aan een situatie van maanden vol stress, herrie, op-hun-hoede-zijn. En dan lig je ineens, na een lange reis, in een stil huis, in een eigen mand met een eigen voerbak. Wat een overgang is dat...

We wensen Runner, Doody, Nolan, Esperanza, Aivar, Pelta, Hermoso en Asser heel veel geluk in hun nieuwe thuis. En danken de adoptanten hartelijk dat zij deze beauty's een tweede kans geven!! Tevens dank aan alle vrijwilligers die betrokken waren, voor en achter de schermen, om dit transport mogelijk te maken. Ook grote dank aan Diana en Marian voor de extra helpende handen. Het was fijn!!

Warme groet,
Jetteke, Carin, Kiki, Fleur

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één maand geleden geplaatst door E.M.

Dankjulliewel voor jullie inzet en hulp zaterdag! Het is voor ons de eerste keer dat we een galgo geadopteerd hebben (wellicht niet de laatste keer ;-)), maar wat ging het fijn, rustig en duidelijk met ophalen. Wij vonden het erg fijn!

Hermoso moet erg wennen aan zijn omgeving en alle nieuwe geluiden, geuren en voorwerpen. Maar hij is een echte knuffelbeer en wordt het liefst de hele dag geaaid, aangehaald en gerustgesteld door ons. En dat doen we natuurlijk maar al te graag! :-)